Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: Wrocław

Domyślnie Wrocław

Dzięki koledze udało mi się dostać na dach nowo wybudowanego budynku przy Placu Grunwaldzkim
    Poniżej dwa pstryki z tego wypadu
    1

2

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

autograf
    Gość

Domyślnie

Dwójka jest czystsza i ją bym wybrał - gdybym miał wybierać

Bardzo mnie się podoba! Zazdroszczę widoku!

Domyślnie

O tak, 2 dla mnie bardzo przyjemne, ale 1 też fajne.
    D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jarek76 Zobacz posta
    Dzięki koledze udało mi się dostać na dach nowo wybudowanego budynku przy Placu Grunwaldzkim
    Ach te układy trzymające władzę

Wczoraj miałem okazję już widzieć te zdjęcia i powtórzę teraz na forum - podobają mi się. Dwójka bardziej, ale jedynka też super.
    Póki co, nie ma jeszcze wielu zdjęć Wrocławia z tej perspektywy.
    Coraz więcej sprzętu (D70s pozostał), tylko ciągle czasu i umiejętności mało

Domyślnie

nie są złe, ale też nie powalają

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez -bob- Zobacz posta
    nie są złe, ale też nie powalają
    Nie doszukujmy się tu większego artyzmu bo go nie ma
    Ważniejsze jest to że jako jeden z pierwszych robiłem zdjęcia z tego miejsca

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Domyślnie

Przy pierwszym rzucie oka zastanawiałem się gdzie nad pasażem tak wysoki dach...i przypomniałem sobie o tym biurowcu Świetne zdjęcia, inne, świeże tchnienie. Coś innego niż panoramy z Katedry, św. Elżbiety czy takich tam
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

dobrą porę dnia wybrałeś na pstrykanie, mi też dwójka bardziej leży
    pozdrawiam

Domyślnie

czyli potraktowałeś wejście na dach jako swoiste wyzwanie ? ........... no to zwracam honor..........pozdr

bombel
    Gość

Domyślnie

Eee, obojętne co sądzicie, mnie się tam podobają. Może próbowałbym jeszcze troszkę doświetlić, ale już w tym stanie mi leżą.

Bardzo porządnie zrobiona fotografia miasta - i jak nie lubię pionowych kadrów, to jedynka mi się podoba. Co lepsze, ładnie są usadowione dwie wieże katedry (i co gorsze brzydko dwie wieże jakiejś elektrociepłowni, czy fabryki - ale rozumiem, że Autor nie chcia wymazywać istniejącej fabryki).

Popieram, gratuluję i zazdroszczę widoku.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów