Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Z brzegu

Domyślnie Z brzegu

Z szuflady tak zwanej

1.

2.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

No Mistrzu chyba na latwiznę idziesz... Spodziewałem się podtrzymania jakości, a tu ... ?! kicha - nie , nie ta seria mi nie pasi zupełnie
    NIKON

Domyślnie

Tak to bywa z szufladami Czasami ma sie sentyment do zdjec, co nie znacyz ze innym sie spodobaja. Dzieki za opinie
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malasana Zobacz posta
    Tak to bywa z szufladami Czasami ma sie sentyment do zdjec, co nie znaczy ze innym sie spodobaja.
    Wiem wiem, ja też nie raz wstawiam coś, co dla mnie stanowiło COŚ, a gremium to po prostu zlało i się nie dziwię
    NIKON

Domyślnie

a mi dwojeczka lezy ... ladniutka jest
    Nikon D80 l S 17-70 Macro HSM l N 50/1.8 l T 55-200 l SB400 l kilka filtrów i duze checi

Domyślnie

2 calkiem przyzwoita.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

autograf
    Gość

Domyślnie

Przywoitość nie jest równa wbijaniu w fotel. A były foty Malasany, które mnie wbijały w...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez autograf Zobacz posta
    Przywoitość nie jest równa wbijaniu w fotel. A były foty Malasany, które mnie wbijały w...
    juz wiem o czym mowisz, odwiedzilem jego strony... faktycznie poprzeczke zawiesil wysoko i te chyba jej nie przeskoczyly ... co nie zmienia faktu ze chcialbym miec takie "slabeusze" w swoim albumie ...
    Nikon D80 l S 17-70 Macro HSM l N 50/1.8 l T 55-200 l SB400 l kilka filtrów i duze checi

Domyślnie

Jest coraz gorzej z tym o czym było PM...
    Tym razem bez szału..
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

dwojka akceptowalna

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów