Szukaj
Litości...|"focić" - można "robić zdjęcia", "fotografować"|"popełnić" - może i tak, ale przestępstwo|"fufu" - trzymajcie mnie, kto to wymyślił...? Na to nawet patrzeć się nie da.|Pozdrawiam.
w sumie malo ciekawe zdjecie. jednak widac ze masz dobre pomysly, troche za ciemno, fajny ten czerwony zafarb jednak denko troche przepalone?? swieciles lampa do tego? bo mam wrazenia jakby sie odbila troche.
Dla mnie jakby malo ostre i kadr poziomy mi nie pasi dla jednej szklanki, predzej pion.
REMONT
Litości...|"focić" - można "robić zdjęcia", "fotografować"|"popełnić" - może i tak, ale przestępstwo|"fufu" - trzymajcie mnie, kto to wymyślił...? Na to nawet patrzeć się nie da.|Pozdrawiam.
Szklanka do połowy pełna![]()
Oto kolejna, może bardziej się spodoba. Warunki te same, nieco inna ekspozycja, no i WB.
2
URL=http://imageshack.us][/URL]
Ja wolę wersję pierwotną i mi się podoba mimo faktu, iz nie ma totalnej rewelacji.
Skontaktuj się z nami