Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Woda

Domyślnie Woda

Witam. Moja pierwsza taka próba. Będę wdzięczny za komentarze i uwagi. Oświetlone zwyczajną lampką biurkową. Pozdrawiam!
    Litości...|"focić" - można "robić zdjęcia", "fotografować"|"popełnić" - może i tak, ale przestępstwo|"fufu" - trzymajcie mnie, kto to wymyślił...? Na to nawet patrzeć się nie da.|Pozdrawiam.

Domyślnie

w sumie malo ciekawe zdjecie. jednak widac ze masz dobre pomysly, troche za ciemno, fajny ten czerwony zafarb jednak denko troche przepalone?? swieciles lampa do tego? bo mam wrazenia jakby sie odbila troche.

Domyślnie

Dla mnie jakby malo ostre i kadr poziomy mi nie pasi dla jednej szklanki, predzej pion.
    REMONT

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bahuone Zobacz posta
    w sumie malo ciekawe zdjecie. jednak widac ze masz dobre pomysly, troche za ciemno, fajny ten czerwony zafarb jednak denko troche przepalone?? swieciles lampa do tego? bo mam wrazenia jakby sie odbila troche.
    Witam. Lampą błyskową nie świeciłem, jedynie, jak wspomniałem, biurkową. A z tak jasnym dnem ciężko było sobie poradzić...
    Litości...|"focić" - można "robić zdjęcia", "fotografować"|"popełnić" - może i tak, ale przestępstwo|"fufu" - trzymajcie mnie, kto to wymyślił...? Na to nawet patrzeć się nie da.|Pozdrawiam.

autograf
    Gość

Domyślnie

Szklanka do połowy pełna

Domyślnie

Oto kolejna, może bardziej się spodoba. Warunki te same, nieco inna ekspozycja, no i WB.

2
    URL=http://imageshack.us][/URL]

kulten
    Gość

Domyślnie

Ja wolę wersję pierwotną i mi się podoba mimo faktu, iz nie ma totalnej rewelacji .

Uprawnienia umieszczania postów