Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Airshow 2008

Domyślnie Airshow 2008

Witam kilka fotek z airshow 2008 Southport Anglia

1

2

3

4

5

6

Domyślnie

Strasznie masakrujesz zdjęcia kompresją i przez to tracą.
    Kadrowo 6 bardzo fajna.

Sławomir Szychowski Awatar Sl@wcio
    Miasto
    Golczewo/Szczecin
    Wpisów
    6

Domyślnie

To chyba cropy a dopiero później kompresja.
    Najlepiej 6, za to 5-ki nie "rozumiem" - żeby jeszcze jakieś smugi były z tyłu to tłumaczyłoby to kadrowanie (chyba że coś tam jest tylko właśnie kompresja zjadła).
    No i numerki jakoś po ludzku wstawiaj "od góry".

Domyślnie

6. Eurofighter wyszedł ładnie z dopalaczami. Szkoda, że Ci jakośc trochę padła.
    Pozdrowienia
    Rafał

Domyślnie

To zdjecia z 2 dnia pokazow? Ja niestety sprawdzilem program na necie i jak dojechalem do southport to sie okazalo ze juz po pokazie Red Arrows. A masz jakies fajne zdj z tego desantu? Mnie troche ominelo bo stalem w kolejce do barku i tylko widzialem jak barmanki podskakuja przy wybuchach

Domyślnie

Tak fotki były wykonane w 2 dzień pokazów Też ledwo co zdążyłem na pokaz Red Arrows ale fotki liczne mam jak i z desantu kilka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fruchu Zobacz posta
    Ja niestety sprawdzilem program na necie i jak dojechalem do southport to sie okazalo ze juz po pokazie Red Arrows.
    Mnie troche ominelo bo stalem w kolejce do barku i tylko widzialem jak barmanki podskakuja przy wybuchach
    Wy chociaz cos tam zobaczyliscie, ja we wtorek nie bylem, pozniej jak bylem w polowie drogi na gore to odwolali pokazy. W przyszlym roku raczej nie dam rady z urlopem
    itd... itp...

myslalem ze axalp to przypadek a tu prosze tez to samo
    fruchu, potrzebna Ci terapia jakas pomozemy Ci jak przyjedziemy bys choc raz zdazyl, zobaczyl, sfocil

/zarty oczywiscie
    Serdecznie pozdrawiam
    www.hesja.pl

Domyślnie

a fotki troche niedopracowane
    raz jakosc dwa kadry

rozumiem ze na 5 chciales chmurki pokazac?
    ale zauwaz ze biedne Tornado juz nei ma gdzie leciec dalej (poczekaj odsune kawe, bo mi w nia wpadnie)
    tak wiec, jak masz mozliwosc to ja przynajmniej poszedlbym w kierunku powiekszenia kadru
    i dodania troche przestrzeni przed samolotem

6 bylaby ekstra (dla mnie) gdybys przekadrowal ciasniej ucinajac totalnie zbedna lewa czesc zdjecia
    i troche dolu

3 ka jeszcze jako tako kompozycyjnie
    1 ka troche...

reszta na niee
    Serdecznie pozdrawiam
    www.hesja.pl

Domyślnie

tak na 5 chciałem pokazać chmury wygląda ona jak z lotu innego samolotu faktycznie że nie zwruciłem uwagi że niema teraz gdzie lecieć :/

Domyślnie

Patrzę tak, patrzę i się zastanawiam a może Ty nie wyostrzyłeś tych fotek po zmniejszeniu?
    Pewien młody, dobrze zapowiadający się fotograf z Mińska Mazowieckiego odzyskał swoje D3 i rozwija swój talent…… Po wielu miesiącach pilnej nauki został AS-em w SPFL.PL

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów