Szukaj
Strasznie masakrujesz zdjęcia kompresją i przez to tracą.
Kadrowo 6 bardzo fajna.
To chyba cropy a dopiero później kompresja.
Najlepiej 6, za to 5-ki nie "rozumiem" - żeby jeszcze jakieś smugi były z tyłu to tłumaczyłoby to kadrowanie (chyba że coś tam jest tylko właśnie kompresja zjadła).
No i numerki jakoś po ludzku wstawiaj"od góry".
6. Eurofighter wyszedł ładnie z dopalaczami. Szkoda, że Ci jakośc trochę padła.
Pozdrowienia
Rafał
To zdjecia z 2 dnia pokazow? Ja niestety sprawdzilem program na necie i jak dojechalem do southport to sie okazalo ze juz po pokazie Red Arrows. A masz jakies fajne zdj z tego desantu? Mnie troche ominelo bo stalem w kolejce do barku i tylko widzialem jak barmanki podskakuja przy wybuchach![]()
Tak fotki były wykonane w 2 dzień pokazów Też ledwo co zdążyłem na pokaz Red Arrows ale fotki liczne mam jak i z desantu kilka
a fotki troche niedopracowane
raz jakosc dwa kadry
rozumiem ze na 5 chciales chmurki pokazac?
ale zauwaz ze biedne Tornado juz nei ma gdzie leciec dalej (poczekaj odsune kawe, bo mi w nia wpadnie)
tak wiec, jak masz mozliwosc to ja przynajmniej poszedlbym w kierunku powiekszenia kadru
i dodania troche przestrzeni przed samolotem
6 bylaby ekstra (dla mnie) gdybys przekadrowal ciasniej ucinajac totalnie zbedna lewa czesc zdjecia
i troche dolu
3 ka jeszcze jako tako kompozycyjnie
1 ka troche...
reszta na niee
tak na 5 chciałem pokazać chmury wygląda ona jak z lotu innego samolotu faktycznie że nie zwruciłem uwagi że niema teraz gdzie lecieć :/
Patrzę tak, patrzę i się zastanawiam a może Ty nie wyostrzyłeś tych fotek po zmniejszeniu?
Pewien młody, dobrze zapowiadający się fotograf z Mińska Mazowieckiego odzyskał swoje D3 i rozwija swój talent…… Po wielu miesiącach pilnej nauki został AS-em w SPFL.PL![]()
Skontaktuj się z nami