Szukaj
1 brzydko 2 całkiem fajne
wypada się zgodzić... pierwsze jest brzydkie
D..., F... i cała masa szkła
1 - rzuca się w oczy ciemna skóra, fryzura, ostra twarz - sprawia wrażenie ostrości, nieufności ? taki portret kobiety, mulatki doświadczonej przez życie, choć wiekiem jeszcze nie najstarszej.
2 - ładny glamur, niesamowite duże, ciemne, fascynujące oczy.
Podniesiona brew troche mi przeszkadza w tym zdjęciu.
Ciekawie pokazane jak jedną osobą można zobaczyć na dwa zupełnie inne sposoby.
Ale wy jesteście szablonowi. A nie można docenić fotografii typu glam. tak jak anty-glam.? Jedynka arcyciekawa według mnie. Nic tam nie jest brzydkie! Brzydkie są słabe, nudne i złe fotografie, choć zdaję sobie sprawę, że większość się pewnie ze mną nie zgodzi...
Jedynka prześwietna! Ale moim zdaniem, trochę nietrafione zestawienie. Zbyt duży kontrast. Oba są bardzo dobre, ale to różne klimaty. Jedynka przywodzi mi na myśl brudną, brzydką, prostą, fotografie reportazową, chociaz to własnie te elementy zawieraja się w esencji tego gatunku. Jej bohaterka to 'zwykła' kobieta. Dwójka natomiast przedstawia całkiem inną kobietę - modelkę.
ps: w tym momencie chciałbym również pogratulować umiejętności przedstawiania jednej kobiety na dwa (a pewnie więcej!) tak odmienne od siebie sposoby![]()
nieźle............. jak dwie zupełnie inne kobiety ........niezły kontrast pomiędzy tymi zdjęciami i o to chyba chodziło autortowi
Pierwsze lekko szokuje, i chyba o to Autorowi chodzi.
Drugie ładne spokojne (szczególnie po obejrzeniu pierwszego).
Mnie się podobają 1 i 2.
Świat jest pełen niezwykle ostrych, technicznie doskonałych lecz g...o wartych zdjęć.
Skontaktuj się z nami