Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Perlan - Reykjavik

Domyślnie

motyw i niebo - rewelacja.
    wykonanie na 3- (krzywo, niby linia pionowa na środku ale nie do końca... fatalnie)
    obróbka na 2+ (tragiczna w skutkach kompresja! takie zdjęcie spokojnie może mieć 400kb a nie 40 i może być trochę wieksze, nikt Ci głowy nie urwie)

popraw w kompie, albo idź jeszcze raz, ale nieba już takiego nie będzie...
    "Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."

Domyślnie

Chyba coś mam z aparatem, ustawiam zawsze do linii w wizjerze - i przeważnie dupa.
    1.
    troche wyprostowalem.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mariusx Zobacz posta
    Chyba coś mam z aparatem, ustawiam zawsze do linii w wizjerze - i przeważnie dupa.
    to zupełnie nie tak, jak masz takie zdjęcie, to musisz już w kompie prostować. jest o tym tutorial, ja od pól roku pisze taki jak zrobić proste zdjęcie jeszcze na miejscu, albo chociaż takie, które łatwiej będzie w kompie poprostować, ale jak to u mnie - jeszcze trochę się zejdzie
    "Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."

Domyślnie

A to nie chodzi o chyba o to, po prostu długość nóg ma wielkie znaczenie. Jak jedna noga jest krótsza, to sprawiedliwa natura obdarza takiego osobnika drugą nogą dłuższą - coby się wyrównało. No i właśnie z tego powodu zdjęcia są czasami krzywe

Domyślnie

Maskonur architektury. Czyli cudeńko.

Uprawnienia umieszczania postów