Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Domyślnie

Podoba mi się kolorystyka i charakterystyczna dla Ciebie GO.
    Roa chyba trochę przesadnie reagujesz, nie można powiedzieć nic na temat Twoich zdjęć, co by odbiegało od achów i ochów. Jakaś paranoja...
    Pozdrawiam - Aga
    Trzaski w kuchni || Młode Trzaski
    D70s|N18-70|N50|S70-300|SB-800

Zbanowany
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Grzegorka Zobacz posta
    Roa chyba trochę przesadnie reagujesz, nie można powiedzieć nic na temat Twoich zdjęć, co by odbiegało od achów i ochów. Jakaś paranoja...
    nie chodzi o komentarze pod zdjęciami. Resztę wydedukuj, skoro o tak wiesz o mnie tyle (jak rozumiem z dedukcji również i jasnowidzenia).
    zejdź ze mnie, pisz o zdjęciach nie autorze.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez roa Zobacz posta
    nie chodzi o komentarze pod zdjęciami. Resztę wydedukuj, skoro o tak wiesz o mnie tyle (jak rozumiem z dedukcji również i jasnowidzenia).
    Roa wybacz, ale sarkazm sobie schowaj gdzie chcesz... Nie jestem jasnowidzem, ale przeglądam forum dosyć dokładnie. W tym Twoje wątki. Strach komentować. W co drugim można przeczytać "zbanujcie mnie, wywalcie mnie, usuńcie mnie...", jeśli coś jest nie po Twojemu. Stare dzieje miały być odkreślone grubą kreską, ale Ty jako jedyny chyba nie możesz o tym zapomnieć. A zresztą... Po prostu pozostanę przy oglądaniu Twoich zdjęć. Komentarze zostawię dla siebie, bo mimo, że lubię Twoje zdjęcia makro i architektury, to jestem w stanie odpuścić sobie komentowanie i czytanie komentarzy pod nimi... Odbiega to nieco od idei forum, ale dla Ciebie zrobię wyjątek... Tyle ode mnie...
    Pozdrawiam - Aga
    Trzaski w kuchni || Młode Trzaski
    D70s|N18-70|N50|S70-300|SB-800

Zbanowany
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Grzegorka Zobacz posta
    Roa wybacz, ale sarkazm sobie schowaj gdzie chcesz... Nie jestem jasnowidzem, ale przeglądam forum dosyć dokładnie. W tym Twoje wątki. Strach komentować. W co drugim można przeczytać "zbanujcie mnie, wywalcie mnie, usuńcie mnie...", jeśli coś jest nie po Twojemu. Stare dzieje miały być odkreślone grubą kreską, ale Ty jako jedyny chyba nie możesz o tym zapomnieć. A zresztą... Po prostu pozostanę przy oglądaniu Twoich zdjęć. Komentarze zostawię dla siebie, bo mimo, że lubię Twoje zdjęcia makro i architektury, to jestem w stanie odpuścić sobie komentowanie i czytanie komentarzy pod nimi... Odbiega to nieco od idei forum, ale dla Ciebie zrobię wyjątek... Tyle ode mnie...
    Odnoszę wrażenie że czytasz jednak nieuważnie, z nastawieniem na nie do moich postów, bo w tym akurat w którym jesteśmy mój tekst z blikeim plagiatem i banem był żartem. Moje ostre riposty nie są wymierzone przeciw komentarzom, bo te są jakie są, dziwi mnie natomiast że większość tych krytycznych pojawia się u mnie falami po tym jak krytycznie skomentuję fotę np tych co piszecie że szukam z nimi konfrontacji (nemeth - psie gnioty, Piotr_ek - kolorowy kicz o niczym). Guzik prawda, uważam że oni nie mają dystansu bo dziwnie zaraz po moich komentarzac robi się nalot na moje wątki (nawet koalicję rzeczeni sprowadzają). To mnie wkurza, nie to że ktoś nazwał moje zdjęcie w jakiś sposób. Zrozum to. Odkreślanie grubą kreską powinno działać w obydwie strony, nie sądzisz?

Z resztą i tak zaraz się dowiem ze wy święci jesteście a ja jak zwykle bufon i pajac.
    Prosze więc moderatora o zamknięcie wątku, zanim się zrobi z niego ponownie polowanie na czarownice.

P.s. Mówiłem, nie pisz o mnie tylko o zdjęciach. Przecież tego wymagacie ode mnie, róbcie to sami - hipokryci

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez roa Zobacz posta
    Prosze więc moderatora o zamknięcie wątku, zanim się zrobi z niego ponownie polowanie na czarownice.
    Proszę bardzo. Kłodka.
    Krzysztof Paszkiewicz

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów