Close

Strona 28 z 44 PierwszyPierwszy ... 18262728293038 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 271 do 280 z 469

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

jestem nowy i właśnie skończyłem czytać cały wątek
    niestety pojawił się błąd f-- i err ale tylko raz i od tamtego czasu nic póki co ale wątpie żeby to był ostatni raz tym bardziej że z kolei pojawił się problem z obracaniem zdjęć (przy włączeniu automatycznego obracania obraca wszystkie zdjęcia do pionu nie zależnie w jakiej pozycji były robione - nic nie pomaga)
    ankietkę też kliknąłem z nadzieją że może kiedyś ktoś w nikonie poruszy ten problem
    a ja głupi zamieniłęm mojego canona 450d na to padło (choć zdjęcia to robi bez porównania lepsze na korzyść d90)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mg-maciek Zobacz posta
    ankietkę też kliknąłem z nadzieją że może kiedyś ktoś w nikonie poruszy ten problem
    ..oj naiwny, naiwny
    Nie łudź się....

Domyślnie

Ja mam T17-50 - przy wypadku na rowerze przydzwoniłem puszką z zapiętym T w glebę i nic. Przed wypadkiem nic, po wypaku nic. ;P

Unhappy d90 err

Podnoszę ten wątek na prośbę koleżanki, u której w jej ok półrocznym d90 pojawia sie err ze wszystkimi objawami, jak tu wyzej opisaliście, czyli trzeba wyjąć baterię, off nie wyłacza aparatu. mało tego, aparat zgłasza potrzebę formatu karty (4G EXtr III), po przełożeniu karty do mojego d80 ten sam komunikat. Nie formatowała.
    Zdjęcia szl.. trafił
    Z moja kartą 2G zadziałał normalnie. Pytanie na jak długo.
    Jak rozwiazaliscie swój problem?
    Czy poradzić jej serwis, czy przyczyny upatrywać w kartach i zmiana kart?

Domyślnie

Skoro zadziałała Twoja karta, to ewidętnie widać, że Twojej Koleżance karta padła i nie jest to wina aparatu.
    Nikon D7200 | MB-D15 | Nikkor 85 mm f/1.8 G AF-S | Samyang AE 8 mm f/3.5 Aspherical IF MC Fish-eye CS | Nikon SB-900

Domyślnie

No niby tak, ale to już druga czy trzecia karta, mozna kupić tyle trefnych kart? a może aparat je psuje?

Domyślnie

Właśnie czekam na swoją pierwszą lustrzankę i zastanawiam się czy dobrze zrobiłem kupując d90.
    Nikon traci w moich oczach, żałuje swojej decyzji.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mazidolo Zobacz posta
    Właśnie czekam na swoją pierwszą lustrzankę i zastanawiam się czy dobrze zrobiłem kupując d90.
    Nikon traci w moich oczach, żałuje swojej decyzji.
    Jeszcze jej nie dostałeś i już płaczesz? Ehh

Domyślnie

A może będziesz należeć do takich użytkowników d90 jak ja którzy od zakupu nie maja żadnego problemu -5 miesięcy od zakupu
    ===> D90 F80; Sabinka, Frotka i reszta gratów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jurasss1 Zobacz posta
    A może będziesz należeć do takich użytkowników d90 jak ja którzy od zakupu nie maja żadnego problemu -5 miesięcy od zakupu
    Dokładnie to samo u mnie. Kilka różnyuch obiektywów i karta SanDisk 8GB Extreme III i zero problemów.
    D7100+11-16 2.8; 35 1.8; 17-55 2.8; 70-200 2.8 VC

Strona 28 z 44 PierwszyPierwszy ... 18262728293038 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów