Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Kids

Domyślnie

1 efektowne oczy i chyba tylko tyle
    2 fajna poza ale przydałoby się lepsze tło
    3 podoba mi się

Domyślnie

Dla mnie wszystkie fajne. Ciekawa kolorystyka i GO odpowiednia. Oczka za ostre i nie współgrają z miękkim, łagodnym zdjęciem.
    Kadrowanie z uciętymi paluszkami nienajszczęsliwsze. Chłopczyk na 3 skadrowany z obcięta głową. Dlaczego? I tyle czepialstwa.
    Szary, cichy człowiek.

Domyślnie

Fajne emocje,

oczy na 1 fajnie drenują, na 2 lokalny przywódca urwis z przedmieść, a 3 to taki zagubiony mały w przyjemnym świetle i kolorach

Dla spokoju wewnętrznego dodał bym minimalnie z lewej (1,3) i usunął ławkę na 2.

Domyślnie

a mi kolory nie za bardzo przypadły do gustu...
    na 1 lampa wywołuje efekt farbowania włosów u malej + dziwne oczy....
    na 2 kolor włosów znowu jakiś taki za żółty + kadr jakby ciut za mało z prawej, lub chlopak sie wykrzywil i piony nie trzyma,
    3 może ciut z lewej bym dodał, ale tu bardziej kolory - może BW ??
    poczekaj jeszcze aż się wypowiedzą ci co się znają, bo tylko moje spostrzeżenia.
    Pozdro
    D80 N18-135 f3.5 Metz-58 AF1

Domyślnie re

.:
    kolory takie bo mi przypadly do gustu
    ja nie wiem czy lampa miala taki poencjal palnik byl skierowany do gory i na dodatek miala tylko lekko musnac swiatlem co do oczow to juz musisz pogadac z rodzicami dzieweczynki bo to oni sie do tego przyczynili sa naturalne
    no chlopak na 2 nie stal prosto zreszta charakter mial trudny
    co do zoltego koloru nie wiem wydaje mi sie ze mam dobrze skalibrowany monitor z drugiej strony slonce robilo moze taka poswiate
    .: D-NIKON i szklana pułapka
    www.michalbak.com

Domyślnie

do albumu rodziców z pewnością nieoceniona pamiątka, ale...
    1.poza mocno wyciągniętymi oczami, aż tak nienaturalnymi nie widzę ostrości, np. na włosach (ale oglądam to na laptoku)
    2.pstyczek, bałagan w tle
    3.identycznie jak na 1, przebajeżone oczy i później nic
    D700, N35/1.8, N50/1.8, S24-70/2.8, N85/1.8, T70-200/2.8, SB900

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szelass Zobacz posta
    do albumu rodziców z pewnością nieoceniona pamiątka, ale...
    1.poza mocno wyciągniętymi oczami, aż tak nienaturalnymi nie widzę ostrości, np. na włosach (ale oglądam to na laptoku)
    2.pstyczek, bałagan w tle
    3.identycznie jak na 1, przebajeżone oczy i później nic
    ... a może to jakieś czepianie się?... może oczy są głębiej jak włosy na czole!!!... dla mnie fajne foty... tylko tło nie koniecznie... i to na każdej focie... szczegół do usunięcia
    D-700/D-80/N24-70F2,8 /S150 F2,8macro/N50 F1,4G/Samyang 8mm/GPYH314/SB-900/

Domyślnie

... ale faktem jest, że... ja widzę tylko oczy... troszkę za ostre...
    D-700/D-80/N24-70F2,8 /S150 F2,8macro/N50 F1,4G/Samyang 8mm/GPYH314/SB-900/

Domyślnie

A ja powiem tak: każde zdjęcie powinno mieć to coś... i na jedynce są to oczy.
    Można fotkę oceniać w różny sposób, ale zdjęcie poza przedstawieniem sytuacji powinno powodować emocje... dla mnie nie ma w tym zdjęciu równowagi i są to właśnie oczy i ..... i to budzi niepokój, zainteresowanie,... i tak ma być!!!!!! jest ok.
    z tych 3 fotek wybieram pierwszą która ma właśnie to coś...
    Pozostałe też ok
    Mariusz Tuta

PS.
    Postanowiłem dopisywać ten ps do każdych moich opinii, a mianowicie są one tylko moje, są tylko moimi odczuciami i podpisuję je własnym imieniem i nazwiskiem...
    Wszyscy powinni tak robić a nie ukrywać się pod nickami... (co niektórzy)...
    Trudniej krytykować i poddać się ocenie pod własnym imieniem i nazwiskiem.
    Polecam to wszystkim a szczególnie sobie
    Pozdrawiam

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów