Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: ramblowo ;-)

Rozmowny Awatar cialat
    Miasto
    Reńska Wieś/Kędzierzyn-Koźle

Domyślnie ramblowo ;-)

Cyknięte z pomnika Krzysztofa Kolumba

Rambla del Mar

La Rambla

Passeig de Colom

Nic tak nie niszczy organizmu, jak długotrwała fizyczna bezczynność" - ARYSTOTELES

Domyślnie

Dla mnie jeden i dwa. Dwojeczka fajnie skomponowana, ale moznaby nad nia jeszcze popracowac - na razie jest troche bez zycia.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Rozmowny Awatar cialat
    Miasto

Domyślnie

jeżeli można to czekam na jakieś propozycje odnośnie tej 2 dzięki i pozdrawiam

Nic tak nie niszczy organizmu, jak długotrwała fizyczna bezczynność" - ARYSTOTELES

Domyślnie

Proponowalbym rozjasnic troche pierwszy plan i pasmo drzew - ozywi to zdjecie. Sama gore kadru (horyzont) bym lekko przyciemnil, aby uwydatnic szczegoly.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Rozmowny Awatar cialat
    Miasto

Domyślnie

jak wrócę z pracy to coś tam poszopuję człowiek całe życie się uczy

Domyślnie

Dobre, zwłaszcza 2 i 3. Może trochę więcej kontrastu. Na 1 zabrakło mi trochę góry, zdjęcie wydaje się być nienaturalnie przycięte, niebieska góra ładnie zamykała by całość.
    D90 + N35/2 + N50/1.8 + N18-200 VR + T12-24; SB-800, SU-800; NX100 + 20-50 + 20/2.8; cokin
    moja galeria: http://fotogalerie.pl/galeria/galeria_piotrw

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piotr w Zobacz posta
    Dobre, zwłaszcza 2 i 3. Może trochę więcej kontrastu. Na 1 zabrakło mi trochę góry, zdjęcie wydaje się być nienaturalnie przycięte, niebieska góra ładnie zamykała by całość.
    napisałbym to samo

bombel
    Gość

Domyślnie

NO niestety, nie tym razem... Ani jedno mi się nie podoba (jeśli już, to marina na jedynce najmniej kiepska).

Aleja z pięknymi pomarańczowymi drzewami, jak się domyślam bajeczna w naturze wyszła jak w czasie listopadowej mżawy: ponuro, buro i szaro... Pierwsze plany za ciemne, tylne za jasne - jestem najbliższy tego, co pisze Malasana.

Nie nie, nie tym razem. Tym razem wyszło nijako, a nawet jeszcze niżej.

Rozmowny Awatar cialat
    Miasto

Domyślnie

malasana coś trakiego?

Domyślnie

z tych trzech trója

Uprawnienia umieszczania postów