Close

Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 53

Wątek: Maja

Rozmowny Awatar koffee
    Miasto
    Grodzisk Mazowiecki, Milanówek, Brwinów

Domyślnie

Sote - wszystkie przy świetle dziennym przy oknie Dopiero niedawno zrobiłam blendę samoróbkę ale nie ma mi kto trzymać :/ Trochę ciężko z tym ostrzeniem - duży odrzut zdjęć (i to baaaardzo) ale coś da się wybrać.

Wszystkim bardzo dziękuję za komentarze i widzę że każdy typuje inne zdjęcia ale to bardzo mnie cieszy ))))) POZDRAWIAM SERDECZNIE

Domyślnie

Kolejny świetny set, fajne światło i obróbka. Maję masz genialną, te jej oczy które podkreślasz naprawdę przykuwają uwagę i wprowadzają trochę magii.
    Gratulacje.
    Dwa nikoniki i troszkę szkła, choć chciałbym więcej.

Domyślnie

...naprawdę znakomte fotki i jak Ty kulejesz z obróbką to sorry, ale szkoda mówić o innych czy o sobie......mała ma niesamowite oczy to widać, ale ty z nimi robisz coś jeszcze, one wyglądają jakby miały włożone piłeczki jakieś bardziej trójwymirowe są, zdjęcia są bardzo klarowne i czyściutkie, bardzo podoba mi sie konwersja... jeżeli możesz i chcesz to zdradź tajniki obróbki, bo jestem bardzo ciekawa czy jest to praca na warstwach? jeżeli masz czas to chętnie wymienie z tobą kilka pw dotyczących obróbki jak i zdjęć.. jak wczoraj zobaczyłam te fotki to zmobilizowało mnie to do poszukiwań, zaraz pokażę efekt mojej pracy... pozdrawiam Aga

A moje faworyty to 5,6,7 chociaż wszystkie mają to coś...

Domyślnie

Świetne! dopisuję się do postu tinagi.

Domyślnie

Z wielką przyjemnością oglądnąłem te zdjęcia. Wiem jak trudno jest uchwycić na zdjęciach zachowania oraz miny dzieciaków w tym wieku i pozostaje mi tylko pogratulować. Oczywiście obróbka jak najbardziej na plus.

Swoją drogą polecam książkę "Children's Portrait Photography" Tamara Lackey. Zawiera dużo fajnych zdjęć i mogłaby Cię zainspirować do dalszych prób. Książki nie mam, oglądałem w Stanach, ale powinna być jakoś do załatwienia.

Pozdrowienia!

edit: Zapomniałem dodać - te zdjęcia są prawdziwym dowodem, że nie trzeba mieć tony sprzętu, aby uzyskać wyśmienity efekt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tinaga Zobacz posta
    ...... jeżeli możesz i chcesz to zdradź tajniki obróbki, bo jestem bardzo ciekawa czy jest to praca na warstwach....
    - mnie też ciekawość zżera

p.s. fotki są poprostu super....i nie widać żebyś kulała z tej obróbki
    Pomoc dla Nikoli , Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

No cóż... do stóp padam... piękne zdjęcia... a najbardziejsza 7-ka... ech... trzeba sprzedać połowę rupieci i wziąć się za naukę

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szondelka Zobacz posta
    - mnie też ciekawość zżera

p.s. fotki są poprostu super....i nie widać żebyś kulała z tej obróbki
    Również się przyłączam do powyższych próśb
    Dwa nikoniki i troszkę szkła, choć chciałbym więcej.

Domyślnie

Apropos zdjęć niewiele nowego mogę powiedzieć - pozostaje mi więc jedynie podpisać się pod niemal wszystkim co zostało napisane powyżej.

Dodam więc tylko tyle, że od dziś każdy wątek spekulantów pod tytułem "Czy kastraty D40/X/60 mogą pracować z manualnymi szkłami" będzie można w bardzo prosty sposób ukrócić podsyłając linka do Twoich zdjęć.

Domyślnie

Jedynka i piątka powalająca. Pozostałe bardzo dobre. Temat tak bardzo oklepany i z reguły nie wzbudza emocji. Mimo, że nie ruszają mnie zdjęcia maluchów (sam jak na razie nie mam) to te zdjęcia są faktycznie świetne. Bardzo przyjemnie się ogląda.
    Proces twórczy:
    KTO PYTA WIELBŁĄDZI

Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów