Dobre to mało powiedziane ... jest extra![]()
Szukaj
Dobre to mało powiedziane ... jest extra![]()
Pozdro. Wojtek
super - to tatry od słowackiej strony?
nie trzeba wzywać doktora
No. Wreszcie jakieś drzewko w1/3 kadru na łące popylającej w siną dal - i jednocześnie takie, na jakie patrzy się z dużą przyjemnością...
Gratuluję Autorowi i niniejszym przyznaję DUŻEGO PLUSA! Obrazek nadzwyczaj malowniczy, i choć prawdęmówiąc nieco podręcznikowy - wszystkie jego zalety tłumią tą podręcznikowość. Bardzo mi się podoba.
Nie wiem, czego to granica, ale bardzo mi sie podoba.
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
Brawo.
Piękny strzał.
Gratuluję![]()
Przepiekne. Opadla mi szczeka. Jestem w szoku. Piekne!!!
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
Co tu dużo mówić - pięknie , k... , pięknie.
Pozdrawiam
Marek
Nikon D3 D300s D500 + dużo chęci i mało czasu.
Pozdrawiam Marek
Grupa FOTOKUJAWY
www.frontera.com.pl
Gdybym nie podziękował po tych wszystkich komentach to byłbym na pewno gburem. Dlatego dziękuję. Miło że się podoba.
Miałem wczoraj farta. Od dawna wybierałem się na ten kolejny samotny plenerPogoda była taka kiepska, że w sumie wypadało wracać i już to miałem zrobić. Aż tu nagle zaczęły się rozchodzić jakimś cudem chmury w okolicach gór (to mogło się tylko przydarzyć podczas wschodu). Jakbyście mnie zobaczyli jak zapieprzam ze statywem przez hektary szeeerokiego pola... Ciekawe jak to odebrali ludzie przejeżdżający po pobliskiej trasie ... A chwila fotograficzny była naprawdę krótka. Czyli: walczyć trzeba do końca!! I nie wymiękać !
Skontaktuj się z nami