Witam po dłuższej przerwie![]()
Tym razem pozwoliłem sobie przygotować galerię skupiającą się nie tyle na samych akcjach z boiska, co na "okolicach", czyli: treningi, kibice, emocje itp. Jeżeli się spodoba, to mogę jeszcze trochę wrzucić.
Pozdrawiam i zapraszam
1. Zgrupowanie Legii w Grodzisku WLKP. Trener stołecznej jedenastki pobiegł po piłkę na zraszane właśnie boisko
2. "Dyskobolia Hooligans" gdzieś w Grodzisku WLKP.
3. Mecz PUEFA FK Moskwa - Legia. Na ławce przygotowuje się do wejścia Ariel Borysiuk
4. Zabrze. Kibice Legii odwracają się plecami do dziękujących im za doping piłkarzy.
5. Mecz Lechia Gdańsk - Legia. Piłkarze Legii cieszą się po zdobyciu bramki, sędzia też jakiś taki wesoły![]()
6. Miał być kolejną (po Inakim Astizie) sensacją polskiej ligi. Tymczasem na boisku spędził niecałe 100 minut. Na zdjęciu: Inaki Descarga w chwilę po tym, jak doznał kolejnej, dyskwalifikującej go na 6 miesięcy, kontuzji...
7. Sebastian Szałachowski w chwilę po strzeleniu bramki odbiera gratulacje od kolegów z drużyny.
8. Mecz Pucharu Ekstraklasy pomiędzy Legią, a Jagiellonią. Kontuzjowany zawodnik drużyny z Białegostoku.
9. Piłkarze Legii cieszą się po zdobyciu bramki. Na środku: objawienie roku 2008 w Legii, młodziutki Maciej Rybus.
10. Sektor kibiców Legii na stadionie Śląskim podczas meczu pomiędzy Ruchem Chorzów a Legią.
11. Efektowna fryzura Martinsa Ekwueme. (trening Legii)
12. "El Polacco", czyli Roger Guerreiro w "potrójnej koronie".
13. Zgrupowanie Legii w Szwajcarii. Piłkarze odpoczywają po treningu.
14. Zgrupowanie Legii w Szwajcarii. Bramkarz stołecznych, Jano Mucha w oczekiwaniu na kolejne ćwiczenie.
15. Sosnowiec. Trener Legii, Jan Urban na chwilę przed rozpoczęciem meczu.
Na razie tyle, mam nadzieję, że się spodobają. Troche urozmaicenia po zdjęciach typowo boiskowych![]()
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami