Witam po dłuższej przerwie

Tym razem pozwoliłem sobie przygotować galerię skupiającą się nie tyle na samych akcjach z boiska, co na "okolicach", czyli: treningi, kibice, emocje itp. Jeżeli się spodoba, to mogę jeszcze trochę wrzucić.

Pozdrawiam i zapraszam

1. Zgrupowanie Legii w Grodzisku WLKP. Trener stołecznej jedenastki pobiegł po piłkę na zraszane właśnie boisko

2. "Dyskobolia Hooligans" gdzieś w Grodzisku WLKP.

3. Mecz PUEFA FK Moskwa - Legia. Na ławce przygotowuje się do wejścia Ariel Borysiuk

4. Zabrze. Kibice Legii odwracają się plecami do dziękujących im za doping piłkarzy.

5. Mecz Lechia Gdańsk - Legia. Piłkarze Legii cieszą się po zdobyciu bramki, sędzia też jakiś taki wesoły

6. Miał być kolejną (po Inakim Astizie) sensacją polskiej ligi. Tymczasem na boisku spędził niecałe 100 minut. Na zdjęciu: Inaki Descarga w chwilę po tym, jak doznał kolejnej, dyskwalifikującej go na 6 miesięcy, kontuzji...

7. Sebastian Szałachowski w chwilę po strzeleniu bramki odbiera gratulacje od kolegów z drużyny.

8. Mecz Pucharu Ekstraklasy pomiędzy Legią, a Jagiellonią. Kontuzjowany zawodnik drużyny z Białegostoku.

9. Piłkarze Legii cieszą się po zdobyciu bramki. Na środku: objawienie roku 2008 w Legii, młodziutki Maciej Rybus.

10. Sektor kibiców Legii na stadionie Śląskim podczas meczu pomiędzy Ruchem Chorzów a Legią.

11. Efektowna fryzura Martinsa Ekwueme. (trening Legii)

12. "El Polacco", czyli Roger Guerreiro w "potrójnej koronie".

13. Zgrupowanie Legii w Szwajcarii. Piłkarze odpoczywają po treningu.

14. Zgrupowanie Legii w Szwajcarii. Bramkarz stołecznych, Jano Mucha w oczekiwaniu na kolejne ćwiczenie.

15. Sosnowiec. Trener Legii, Jan Urban na chwilę przed rozpoczęciem meczu.

Na razie tyle, mam nadzieję, że się spodobają. Troche urozmaicenia po zdjęciach typowo boiskowych