Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Piłka nożna trochę inaczej ;) - 2008 - part 1

Witam po dłuższej przerwie

Tym razem pozwoliłem sobie przygotować galerię skupiającą się nie tyle na samych akcjach z boiska, co na "okolicach", czyli: treningi, kibice, emocje itp. Jeżeli się spodoba, to mogę jeszcze trochę wrzucić.

Pozdrawiam i zapraszam

1. Zgrupowanie Legii w Grodzisku WLKP. Trener stołecznej jedenastki pobiegł po piłkę na zraszane właśnie boisko

2. "Dyskobolia Hooligans" gdzieś w Grodzisku WLKP.

3. Mecz PUEFA FK Moskwa - Legia. Na ławce przygotowuje się do wejścia Ariel Borysiuk

4. Zabrze. Kibice Legii odwracają się plecami do dziękujących im za doping piłkarzy.

5. Mecz Lechia Gdańsk - Legia. Piłkarze Legii cieszą się po zdobyciu bramki, sędzia też jakiś taki wesoły

6. Miał być kolejną (po Inakim Astizie) sensacją polskiej ligi. Tymczasem na boisku spędził niecałe 100 minut. Na zdjęciu: Inaki Descarga w chwilę po tym, jak doznał kolejnej, dyskwalifikującej go na 6 miesięcy, kontuzji...

7. Sebastian Szałachowski w chwilę po strzeleniu bramki odbiera gratulacje od kolegów z drużyny.

8. Mecz Pucharu Ekstraklasy pomiędzy Legią, a Jagiellonią. Kontuzjowany zawodnik drużyny z Białegostoku.

9. Piłkarze Legii cieszą się po zdobyciu bramki. Na środku: objawienie roku 2008 w Legii, młodziutki Maciej Rybus.

10. Sektor kibiców Legii na stadionie Śląskim podczas meczu pomiędzy Ruchem Chorzów a Legią.

11. Efektowna fryzura Martinsa Ekwueme. (trening Legii)

12. "El Polacco", czyli Roger Guerreiro w "potrójnej koronie".

13. Zgrupowanie Legii w Szwajcarii. Piłkarze odpoczywają po treningu.

14. Zgrupowanie Legii w Szwajcarii. Bramkarz stołecznych, Jano Mucha w oczekiwaniu na kolejne ćwiczenie.

15. Sosnowiec. Trener Legii, Jan Urban na chwilę przed rozpoczęciem meczu.

Na razie tyle, mam nadzieję, że się spodobają. Troche urozmaicenia po zdjęciach typowo boiskowych

Domyślnie

Super! Coś nowego, fajnie pokazana otoczka piłki.

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Tego wodnego skakacza to juz pokazywales chyba tutaj ale seria fajna, dobrze ze ktos pokazuje pilke tez z tej strony bo ile mozna ogladac foty meczowe

Domyślnie

Rewelacja. Świeże, oryginalne spojrzenie. Dość już mam zdjęć, na których widać skrzywione w grymasie twarze piłkarzy walczących o piłkę. Świetne!!!

Domyślnie

No, to jest to co lubię... zdjęcia z pomysłem, gratuluję
    nawet dobrego znajomego sfotografowałeś graliśmy kiedyś z Szałachowskim jeszcze w LKP
    www.michalbilko.pl - fotografia tatrzańska

Domyślnie

fajne momenty , miło od czasu do czasu popatrzeć na coś "innego"

Domyślnie

Fantastyczne zdjęcia i uchwycone momenty. Świetne!
    The pięćdziesiąt
    Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.

Domyślnie

Jakbym miał być skur.... to bym napisał, że na zdj. 7 i 9 kolor skóry jest typowo jak u zombie, ale że nie jestem to powiem tylko, że genialne są te fotki
    Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski

Domyślnie

bardzo fajnie pokazane, jestem zdecydowanie na TAK

Domyślnie

i to mi się podoba w sporcie - nie tylko sama walka ale też cała otoczka
    bardzo mi się podobają te fotki i czekam na następną część
    NinoVeron |==========[> | IG | Flickr | BLOG | MM | FB
    "na co sprzętu qpa gdy fotograf d..."

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów