Close

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 45 z 45

Wątek: wierzba

Zbanowany
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    Te wierzby do piękny przykład artyzmu zwanego również fekaloplastyką.
    cóż za elokwencja

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez autograf Zobacz posta
    te zdjęcia są szare i bez wyrazu. Wiele nauki jeszcze przed Tobą. [...]

Nie jest sztuką wcisnąć Ctrl+Shift+U. Jeśli nie radzisz sobie z konwersją do B&W (bo kolor również nie zachwyca),
    to może skorzystaj z dobrych wydawnictw, poszukaj w sieci tutoriali etc.
    Na Naszym forum w dziale Tutoriale coś takiego widziałem.
    Autograf nie przesadzasz? Skad wiesz, ze ta konwersja nie byla zamierzona, nie stanowila wizji autora. Piszesz od razu, ze przed nim sporo nauki i imputujesz mu, ze poszedl na latwizne i najzwyczajniej w swiecie zdesaturowal zdjecie, na dodatek wysylajac go do swojego tutka (ktory nie jest uniwersalny - bo taki byc nie moze - i nie zawsze da sie z niego uzyskac dobry efekt). Ja uwazam, ze ta konwencja b&w byla w 100% przemyslana i konwersja przeprowadzona z premedytacja (patrzac nawet na inne prace autora). Zreszta imo zwykle sciagniecie koloru nie daloby takiego efektu.

Odnosnie zdjec. Szczerze napisze, ze nie mam jakiegos zdania na ich temat. Sa... jak dla mnie srednie.
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swider Zobacz posta
    ...... Ja uwazam, ze ta konwencja b&w byla w 100% przemyslana i konwersja przeprowadzona z premedytacja (patrzac nawet na inne prace autora). Zreszta imo zwykle sciagniecie koloru nie daloby takiego efektu.

Odnosnie zdjec. Szczerze napisze, ze nie mam jakiegos zdania na ich temat. Sa... jak dla mnie srednie.
    napisałem ze fotka jest bez polotu i podtrzymuje zdanie , bo kompletnie nie trafia w mój gust i wcale to nie znaczy ze mam coś osobistego do autora (chwaliłem juz inne fotygdy pokrywały się z moimi oczekiwaniami ) --- natomiast calkowicie sie podpisuję pod w/w wybranym cytatem z Twojego komentarza Swider

pozdrawiam

autograf
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    natomiast calkowicie sie podpisuję pod w/w wybranym cytatem z Twojego komentarza Swider
    Ja także
    Swider w poprzednim swoim poście, wyraziłem swoją opinię. Oczywiście nie musisz się z nią zgadzać

Domyślnie

a nie można skomponować kadru w ten sposób, żeby te krzaki weń nie właziły?

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów