Czarna dziura wchłonęła cały tabor PKP (nic już tu nie jeździ)
Szukaj
Czarna dziura wchłonęła cały tabor PKP (nic już tu nie jeździ)
Moze nie do konca wykonanie (byc moze z zaskoczenia), ale pomysl i miejscowka swietne.
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
Trochę bym ciachnął od dołu żeby wyrównać lewą szynę do prawejGO i perspektywa na "+"
pozdrawiam
Szkoda że nie wchłonęła całego krajowego PKPbardzo mi się podoba
![]()
Sl@wcio powiem Ci tylko tyle, że wybrałeś sobie cholernie ciężki temat na foto. Ja osobiście dostrzegam sens tytułu w tym zdjęciu ale dolną część kadru zrobiłbym całkiem inaczej. Poszukał bym "złotego środka" bo niestety takich kadrów były już miliony [no nie takich z czarną dziurą]![]()
kadr fajny - trochę bym pokombinował z GO gdyż fotka ma troszeczkę monotony klimat (połozylbym nacisk na pierwszy plan, rozmywajac głebię)
Macie rację - z dołem to popracować by można było jeszcze. Chyba szyny ciąć na równo bo teraz taki "przechył" na prawo...
Coś w tym guście lepsze?
2.
Janusz dobrze mówi, że w tym przypadku było trzeba zagrać ostrością i perspektywą kadru.
I widziałbym czarną dziurę - bardziej czarną![]()
Być może ciekawy efekt byś uzyskał gdybyś zjechał aparatem jakieś 30cm od podłogi, wówczas tory wybudowały by Ci niesamowicie silny pierwszy plan musiałbyś tylko nieco pobawić się GO tak aby podkreślić obecność tytułowej czarnej dziury...
Skontaktuj się z nami