Close

Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Angeline

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Angeline

to pierwsze moje foty w aranżowanym i mocno improwizowanym studiu

posłucham z przyjemnością wszelkich sugestii

1.

2.

3.

Domyślnie

Na ile celowa tonacja żółta, a na ile przypadek? Powiem tak... trójka w lepszym kadrze i samodzielnie byłabyy coś warta. Kadr zza ring-flasha ciekawy, choć bardzo niedokładny. Ale też samodzielnie, a nie w połączeniu. Za duże dysproporcje światła w centrum i na zewnątrz. Odblask w źrenicach chyba mnie jednak bardziej denerwuje niż przyciąga. Na trójce przyjemne tło wyszło i klimat. Nie ten kadr, nie tak ramiona. Na wszystkich kłóci się trochę wizerunek "dziewczyny z sąsiedztwa" z podejściem psuedo studyjnym. Ciężko mi to opisać. Ogólnie twarz nie jest tak równomiernie i ładnie oświetlona jak można byloby się tego spodziewać. Prawdopodobnie brak tu rozpraszacza, bo same żarówki dają za ostre światło - ale tu może jakiś spec coś podpowie, ja się nie znam. Podoba mi się modelka i mimika, zdjęcia mniej.

Domyślnie

na wszystkich zdjeciach z wyjatkiem jedynki wydaje mi sie ze oczy nie sa zbyt ostre...
    za to czworka mi sie podoba wlasnie za modelke tlo i kadr
    D300, D200, S5 PRO, Mamiya RZ67 PRO i 645 PROTL, SB600, S24-70, S70-200, S120-400, N50/1.8, Metz 45CL4, Vivi285

Uprawnienia umieszczania postów