Po krótkim namysle stworzyłem cos odmiennego od pierwotnej wersji
Szukaj
Po krótkim namysle stworzyłem cos odmiennego od pierwotnej wersji
D700 16,17-35,35
taka moja propozycja odnośnie kadru... sorry za za niebo, to tak na szybko... ach no i zapomniałem usunąć ramki (ten kolor)
Panie autografie podoba sie![]()
bardziej klarownie sie zrobiło, dzieki
P.S moja lejdi mówi , że Twoja bardziej wyrazista<boks>
D700 16,17-35,35
Na Pana to trzeba mieć pieniądze i wygląd
Ciesze się, że Twojej "lejdi" spodobało się. Pozdrawiam Was serdecznie!
W bolesnej kwestii robienia czegoś 'na szybko'...
Pytanko: to o zakład chodziło, kto pierwszy? I drugie: po co robić coś na szybko, nie lepiej zrobić porządnie, na wolno? I trzecie: czy jak się czegoś nie zrobi porządnie, bez należytej staranności, z lenistwa lub czegokolwiek innego, nie wkładając w robotę całej dobrej woli, na odczepnego, byle jak i po łebkach - to wtedy właśnie mówi się, że soreczka, ale to na szybko było?
Poważnie pytam, bo nie rozumiem...
Bomblu - do mnie kierujesz pytania?
Nie. Do mnie. Święte słowa. To była tylko propozycja kadru ale fakt głupio wyszło.
Racja.
Nothing, przyjmuję, że rozumiesz, że nie mam pretensji do Ciebie osobiście (ani nawet do Twojej przeróbki) - i mam nadzieję, że jest to zrozumiałe... Po prostu nie potrzeba się w ten niechlubny sposób usprawiedliwiać. Tak samo wystawiając coś nie trzeba robić ideału (bo nie żyjemy jeszcze w idealnym świcie), ale trzeba po prostu się postarać, na ile możemy. Na ile się da starannie i na ile tylko można bez robienia po łebkach.
Czyli zupełnie nie 'na szybko', żeby już zakończyć tą sprawę.
Lubimy się dalej, prawda Nothing?
Skontaktuj się z nami