Close

Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 66

Domyślnie

Najlepsze egzotyczne portrety jakie w życiu widziałem, a wydawało mi się że jak do tej pory widziałem całkiem sporo.
    Również chętnie się dowiem jakim sprzętem robione (obiektywy - światło i piękny bokeh - czyżby stałki czy naprawdę dobry zoom?) oraz jak przekroczyć tą bariere międzyludzką, jak zdobyć zaufanie?
    Moje portfolio: mirekzak.pl Mój Blog: Mirosław Żak - Blog Fotograficzny
    Zapraszam!

Domyślnie

zaqer chyba wszystkie forki maja exify w związku z czym parametry oraz użyty sprzęt nie jest żadną tajemnicą Generalnie d300 z sigma 30/1.4 lub nikkor 85/1.8.

Domyślnie

[QUOTE=loki_p;1087902]#23
    jeszcze jedno spojrzenie na bambusowy świat

Co jakis czas zerkam w ten watek i nie moge wyjsc z podziwu nad tymi zdjeciami. To zdjecie spiacego dziecka w bambusowej chacie jest niesamowite - to swiatelko - czuje sie jak bym byl w srodku. Rewelacyjne wyczucie chwili. A z tym ze dłużej przebywasz w jednym miejscu aby zaskarbic przchylnosc miejscowych to juz chyba sprawdzona metoda - juz wczesniej slyszalem ze taki sposob daje swiertne efekty. Pozdrawiam i czekam na kolejne odslony
    Piotrek

Domyślnie

Zdjęcia niesamowite! Zarówno całość jako reportaż ale i każde ma w sobie to coś...
    Jednak nie mogę zrozumieć rozmycia zwierząt trzymanych na rękach(17 i 25) ... jakiś specjalny cel?

Domyślnie

Jestem pod wrażeniem, zachwyt i tyle.
    D90 + N35/2 + N50/1.8 + N18-200 VR + T12-24; SB-800, SU-800; NX100 + 20-50 + 20/2.8; cokin
    moja galeria: http://fotogalerie.pl/galeria/galeria_piotrw

Domyślnie

Brawo! Już dawno nie oglądałem serii zdjęć z zaciekawieniem, świetne, naprawdę świetne prace! Gratuluję

Domyślnie

Wywlokę ten watek ponownie na początek, bo tego wart.
    Wiem, że juz wróciłeś (jestem taki mądry bo rozmawiałem z Piotrem ), pokażesz jeszcze coś?
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    pokażesz jeszcze coś?
    Szczerze to nie chce mi sie już wracać do przywiezionego materiału. To już historia

Domyślnie

Zdjęcia pierwsza klasa. Bardzo mi się podobają. W Assamie nie byłem, ale byłem w Sikkimie. Myślę, że klimaty podobne. Sikkim to był odpoczynek od "prawdziwych" Indii. Tak jak piszesz, porządek, dużo wojska, ludzie o bardziej "wschodniej" urodzie. Dzięki Twoim zdjęciom wróciłem myślami do tamtych, wspaniałych chwil. Dzięki Ci za to

Domyślnie

Super fotki
    D90+18-105 ED VR + N35 1.8 + N SB900

Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4567 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów