Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Jabuszko

Domyślnie Jabuszko

Taki tryptyk , jabuszko z jesiennych zbiorów .

Domyślnie

Jabłuszko chyba...i chyba nie miałeś dobrego czarnego tła. Tak średnio.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

W przypadku kwadratu i jabłuszka imho lepiej by się spisało kadrowanie centralne. Dodatkowo jest chyba o jeden blik za dużo na pierwszym zdjęciu. Można by też powalczyć z cieniem na górze jabłuszka - w tym dołeczku przy szypułce. Proponuję zjeść jeszcze jedno. Smacznego.

P.S. I na Bogów, niech jakiś zielony doda te dwa zjedzone "Ł"... taka moja skromna prośba.

Aha, dojrzałam jeszcze, że na ostatnim kadr jest zmieniony - w przypadku takiego tryptyku aparat najlepiej postawić na statywie, ogniskową ustawić jedną, i jabłuszka nie ruszać - może to być kłopotliwe przy spożywaniu, ale czego się nie robi dla sztuki.
    Pojawiam się i znikam...

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

W przypadku kwadratu i jabłuszka imho lepiej by się spisało kadrowanie centralne.
    A o grawitacji ziemskiej to słyszałaś ?

Domyślnie

tak sie zastanawiam, rozumiemszkolenie warsztatu, zdobywanie doświadczeń, ale pokazywanie tego typu zdjęć to porażka dla tak szacownego forum - temat można powiedziecnie jest nawet oklepany, infantylnoścprzedstawinia nie dośćżenic nie wnosi to dodatkowo uwstecznia, może trzeba zadać sobei pytanie umieszczajączdjęciana forumprzy pokazując gdziekolwiek - czy jestemzadowolony i czy w choćinny sposób ująłem temat - tutaj tego nie ma
    pozostawiająckadry z trzema obiektami, pobawił bym sie światłem, dAł np. 2-3 zródła, może dorzucił jakąś draperie rozmawiająca z tłem, może dorzucił jakiś element podkreślający kompozycje, rozwiązań jest mnóstwo, te zdjecia są...
    mega słabe - oczywiście to tylko moja subiektywna opinia

Domyślnie

ok , dziekuje wszystkim za konstruktywna krytykę . Bede musiał podejść do projektu jeszcz raz , mam nazieje ze z lepszym skutkiem .

Uprawnienia umieszczania postów