Witam...
Exposure Time = 20"
F Number = F14
Dziękuję
Szukaj
Witam...
Exposure Time = 20"
F Number = F14
Dziękuję
Fajny abstrakt - aż się prosi pokazać to jakiemuś krytykowi sztuki i posłuchać wywodu pod tytułem "co autor chciał przez to przekazać" - założę się, że niezłe teorie by powstały![]()
Kolory tej skrzynki jakoś specjalnie wyciągałeś czy po prostu długi czas zrobił swoje?
Jestem baaaardzo na tak. Swietne wykonanie, ciekawy kadr. Super rezultat.
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
Najpierw saturacja na nieco powyżej +15, a następnie warstwa b/w i krycie na bynajmniej 15% - jakoś tak to szło...Kolory tej skrzynki jakoś specjalnie wyciągałeś czy po prostu długi czas zrobił swoje?
Fajna ta .... trumna![]()
System NIKON + statyw nie taki już rozchwiany aby to udźwignąć
Pozdrawiam Marek
Jest okej ale przyczepię się do tego, że strasznie płasko wyszło to zdjęcie. Ta skrzynia wygląda na dwuwymiarową.
Zdjęcie super - podziwiam staranność wykonania. Faktycznie jest dość płasko nie bardzo tylko wiem dlaczego.
D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \
grunt to uchwycić zwykłą puszkę w taki sposób aby robiła wrażenie...podoba się![]()
Extra wyszło.
Moja opinia jest odmienna od pozostałych, wg mnie zdjecie jest przeostrzone. Nie podoba mi się kadr, nic w tej skrzyni nadzwyczajnego nie widzę , z ostatnio pokazywanych to raczej najsłabsze. Ile ludzi tyle zdań.
D700 16,17-35,35
Skontaktuj się z nami