Grupa tematyczna poświęcona twórczości autografa i bombla :PGrupa tematyczna miłośników dobrej podłogi?
Szukaj
Grupa tematyczna poświęcona twórczości autografa i bombla :PGrupa tematyczna miłośników dobrej podłogi?
Hmmm... Podłóg jak najbardziej tak. Pomostów - jakby trochę mniej.
Piotrek - dziękuje, że odszedłeś na chwilkę od wszędobylskich ostatnio kadrów polegających na spokojnej wodzie dookoła i pomoście wybiegającym prosto od nóg fotografa w siną dal... Już prawdę mówiąc nie mogę na nie patrzeć, jak na rzepak latem, poletka jesienią, i minimale pt. łąka w cholerę po horyzont i jedno drzewko w 1/3 kadru.
Po obejrzeniu dwudziestego pomostu i dwudziestego takiego minimala idę oglądać gołe panny, bo nie idze strzimać, jak mówią na Śląsku. Muszę obejrzeć przynajmniej dwadzieścia par wypukłości, żeby wrócić do równowagi.I co z tego, że plastiki? Za to fajne plastiki...
Powyższym pomostem zapisałeś sie w mojej pamięci tym, że nie jest to dwudziesty pierwszy standartowy pomost, tylko coś ujętego inaczej. Ufff...
A to, że jestem utajonym wielbicielem podłóg (i odtajnionym wielbicielem dramatycznych nieb) to wiadomo od dawna. Niech Autograf zaświadczy, że nie łgam.
Dobra fota Piter![]()
How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
!BLOG
Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog
Podłoga super, bardzo mi się podoba![]()
Pozdro. Wojtek
Zdaje się, że FirlejZnam miejsce, bardzo ciekawa okolica. Foto również
![]()
TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
Pozdrawiam Piotrek
Eh znowu jakiś debil podpier...a gwiazdki.
To ja dam zasłużone *****
Kolorystyka miodzio.
Skontaktuj się z nami