Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Domyślnie Nikiszowiec - [adrian]

Trochę ode mnie Możecie mnie zjechać
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

Fajne fotki, no i z racji czasu mało ludzi. Najbardziej podoba mi się jedynka. Tak patrze na te świecące latarnie to bym chętnie te foty w kolorze oraz robione nocą zobaczył. Choć rozumiem że pomykanie tam nocą z puchą w ręku może być lekko utrudnione.
    Pozdrawiam.
    Dwa nikoniki i troszkę szkła, choć chciałbym więcej.

Domyślnie

Bardzo mi sie podoba ta seria!
    BW takie jak lubie i fajne kadry.
    I'm a photographer, I make people immortal. What's Your superpower?

Domyślnie

Dla mnie 2 i 3 - świetne kadry! Całość generalnie całkiem ciekawa - zastanawiam się tylko czy ktoś pokaże zdjęcia w kolorze bo jak na razie to same b/w

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elix Zobacz posta
    Dla mnie 2 i 3 - świetne kadry! Całość generalnie całkiem ciekawa - zastanawiam się tylko czy ktoś pokaże zdjęcia w kolorze bo jak na razie to same b/w
    Sam jestem ciekaw tych fotek, choć byłem tam z fotografem który nie raz fotografował Nikisz oraz inne miejsca na Śląsku to - choć dziwnie zabrzmi - ze względu na pogodę i tłum ludzi nie wyciągnął ani razu aparatu z torby, ale na pewno ktoś się znajdzie, ja ze względu na pogodę odpuściłem kolor, fotki wyszły mało ciekawe lub po prostu me umiejętności były za małe. Postała konwersja.
    Dwa nikoniki i troszkę szkła, choć chciałbym więcej.

Domyślnie

No tak się domyślam, że nie było zbyt atrakcyjnie pogodowo więc rozumiem powody pójścia w b/w - swoją drogą to chyba najlepsze wyjście w celu "dopasowania się klimatem".

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Fajne klimaty! i przyjemnie podane. Troszke szkoda, ze w paru kadrach sa samochody, ale domyslam sie, ze nie miales mozliwosci ich usuniecia przed zrobieniem zdjecia

Ogolnie jestem na tak

Domyślnie

Dzięki za ciepłe przyjęcie Wybrałem b&w ze względu na pogodę, kolorów tam nie było wiele

Na pewno się tam jeszcze wybiorę i nie wiem czy nie zrobię tego znowu z samego rana, wtedy uliczki są prawie puste, przechodniów jest mało, dzięki czemu można ich "użyć" do ciekawego skomponowania kadru

Co do samochodów - to sami wiecie, nie ma lekko
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

bardzo dobry set. jak dla mnie 5 - zdecydowanie!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adrian Zobacz posta
    kolorów tam nie było wiele
    A kolorowych okien nie było? Zielonych, czerwonych?

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów