Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Fallen Marilyn

Domyślnie

Z jednej strony mi się podoba, ale z drugiej jednak przeszkadza ta sztuczność. Podoba mi się kadr, światło. Ale sam przyjrzyj się dokładnie skórze - wygląda jak z plastiku. Oczy, brwi podobnie. Usta jak gumowe. Przepraszam, ale takie są moje odczucia. Wydaje mi się, że gdyby była delikatniejsza obróbka to byłoby bardzo fajnie.
    Pozdrawiam.
    Darek Bagiński.
    Blog

Domyślnie

ok- może za glamurowo zrobiłem
    A co powiecie na to - tutaj oczyściłem jedynie skórę i delikatny filterek

D700 N 24-70/2.8; 85/1.4; N 70-300 VR, SB-800, SB-600,
    flickr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piko Zobacz posta
    dzięki za pouczające wskazówki. Jednak to forum nie nadaje się dla początkujących i do dyskusji.
    Trochę pojechałeś kolego. Nie ma to jak przyjazna forumowa atmosfera.
    Uważam, że forum jest dla wszystkich, a nie tylko dla zawodowców twojego pokroju...

ja ogólnie nie przepadam za tak mocną obróbką, ale cięcie, poza i włosy na 1 podobają się.
    ale 2 do mnie nie trafia, przede wszystkim szyja modelki i łza, która na 1 była czymś ciekawym, to już na 2 czymś denerwującym.
    D700, N35/1.8, N50/1.8, S24-70/2.8, N85/1.8, T70-200/2.8, SB900

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szelass Zobacz posta
    Trochę pojechałeś kolego. Nie ma to jak przyjazna forumowa atmosfera.
    Uważam, że forum jest dla wszystkich, a nie tylko dla zawodowców twojego pokroju...
    szelass chyba źle zrozumiałeś moją wypowiedź jeśli zaliczasz mnie do zawodowców

Cytat Zamieszczone przez szelass Zobacz posta
    ja ogólnie nie przepadam za tak mocną obróbką, ale cięcie, poza i włosy na 1 podobają się.
    ale 2 do mnie nie trafia, przede wszystkim szyja modelki i łza, która na 1 była czymś ciekawym, to już na 2 czymś denerwującym.
    właśnie o takie oceny mi chodzi na forum fotograficznym, a nie "sztuczne", czy jak widziałem u kolegów wypowiedź jednego"mądrego" forumowicza - "obrzydliwe"
    Mam jeszcze kilka ujęć i spróbuję uwzględnić wszystkie cenne uwagi
    D700 N 24-70/2.8; 85/1.4; N 70-300 VR, SB-800, SB-600,
    flickr

Domyślnie

ja się za bardzo nie znam, ale powiem, że obydwie fotki sa na nie, pierwsza za całokształt, a głównie za zbyt ostre światło, które jakoś niedobrze zadziałało na modelkę, a drugie jest lepsze, ale chyba na B&W i jedna uwaga co też się wydarzyło z piersią modelki? mam zaburzone wyobrażenia anatomiczne patrząc na tę część, popatrzę jeszcze, może coś się nasunie

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów