Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mark3 Zobacz posta
    mam pytanie, a nie mogę znależć na stronach nikona i sprzedawców:

czy NX2 wymaga rejestracji przez sieć podczas instalacji? (ostatnio taka... moda się wytworzyła)

pytam, ponieważ nie mam dostępu do sieci na kompie, w którym mam zdjęcia i nie chciałbym kupić nx-a a potem zostać z ...gustownym pudełkiem
    Nie, nic takiego nie ma miejsca. Normalnie instalujesz, podajesz kod i wszystko działa.
    Aparat, dwa szkła, lampa

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Trójmiasto

Domyślnie

dzięki

P

Domyślnie

Mam pytanie, NX2 wykorzystuje wszystkie rdzenie jeśli mamy 3, lub 4 rdzeniowy procesor?
    Bo, dwa wykorzystuje na pewno.
    Nikon D200 + Nikkory 50/1,8; 180/2.8; 35/1.8; 70-300 VR; T 90/2.8; S 400/5.6; S50/1.4
    Moja galeria: http://nightelf.org/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nightelf Zobacz posta
    Mam pytanie, NX2 wykorzystuje wszystkie rdzenie jeśli mamy 3, lub 4 rdzeniowy procesor?
    Bo, dwa wykorzystuje na pewno.
    nie wiem czy to wpływa na jego prace - ale pokazuje że pracuje na czterech równo...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mark3 Zobacz posta
    mam pytanie, a nie mogę znależć na stronach nikona i sprzedawców:
    czy NX2 wymaga rejestracji przez sieć podczas instalacji? (ostatnio taka... moda się wytworzyła)
    pytam, ponieważ nie mam dostępu do sieci na kompie, w którym mam zdjęcia i nie chciałbym kupić nx-a a potem zostać z ...gustownym pudełkiem
    Cytat Zamieszczone przez Krzysiek82 Zobacz posta
    Nie, nic takiego nie ma miejsca. Normalnie instalujesz, podajesz kod i wszystko działa.
    no, a nawet bardziej bez netu bo z netem, jak masz "dłuższego" triala, to lubi powiedziec, że nie ma ochoty na dalszą pracę...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysztof jot Zobacz posta
    nie wiem czy to wpływa na jego prace - ale pokazuje że pracuje na czterech równo...
    Dzięki wielkie za pomoc
    To myślę, że może być warto zainwestować w więcej rdzeni
    Nikon D200 + Nikkory 50/1,8; 180/2.8; 35/1.8; 70-300 VR; T 90/2.8; S 400/5.6; S50/1.4
    Moja galeria: http://nightelf.org/

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów