Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 36

Domyślnie mój pierwszy...

witam, przedstawiam kilka zdjec z mojego pierwszego ślubu, mam nadzieje ze nie pojedziecie mnie zbytnio gdyżbardzo sie starałem , jeżeli jednak okaże sie ze do dupy, to powiem chociaż ze siedemsetka sie spisała, chociaz ona
    dodam tylko ze ie robiłem pleneru, a zdjęcia sa ze ślubu moich przyjaciół więc grosza nie wziąłem - zapraszam d komentowania

1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.
    11.

bonusik oby tak nie skończyli

12.

chociaz i tak można sie świetnie bawić

13.

Domyślnie

jak dla mnie bardzo miło i dobrze
    ale ja się nie znam.
    Mateusz Książkiewicz
    Canon & Nikon

Domyślnie

piekne kolorki ,mnie sie bardzo podoba
    D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....

Domyślnie

Całość prezentuje się ładnie: kolory, kardy fajne. Bardzo podoba mi się szóstka ładna plastyka

Domyślnie

Wydaje mi się(bo totalny amator ),a nawet jestem przekonany,że zrobiłeś przyjaciołom świetny prezent...
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

bardzo dobra robota. chętnie zobaczyłbym jeszcze coś z bardziej wymagających scen (próczy wyjścia) - np przysięgi. tak czy inaczej spisałes sie naprawde dobrze najwieksyz plus - kosciol. minus - przygotowania

Domyślnie

Jak na pierwszy raz to chyba świetnie : ) Jakich szkieł używałeś jeśli można zapytać? Może 24-70?

Domyślnie

Bardzo, bardzo ładne zdjęcia.

A teraz powiedz szczerze - do kościoła Cię wpuścili po tym jak noc wcześniej demolkę na okolicznym cmentarzu robiłeś ?

Domyślnie

6-ka podoba mi się najbardziej. Ładne swiatełko.
    Elliot Erwitt - mój MISTRZ !!!
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adam Trzcionka Zobacz posta
    bardzo dobra robota. chętnie zobaczyłbym jeszcze coś z bardziej wymagających scen (próczy wyjścia) - np przysięgi. tak czy inaczej spisałes sie naprawde dobrze najwieksyz plus - kosciol. minus - przygotowania
    dzięki Adam, z Twoich ust to istny miód na serce - co do przygotowań zgadzam sie w pełni, teraz wiem ze mogłem troche poszaleć, bo czasu było sporo

Zbigniew - ta godzina w kościele ciągnęła sie w nieskończoność, cały czas słyszałem głosy

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów