Close

Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 54
    Rozmowny Awatar Karl Johansson
    Miasto
    Kraków/czasem Gdańsk, ale na razie nie

Domyślnie

"Niechaj to narodowie wżdy postronni znają,iż Polacy nie gęsi,iż swój język mają".

Angielskiego uczę się 9 lat,umiem się nim biegle posługiwać,a mimo to,jak widzę coś opisane po angielsku,to mnie trafia.Gdzie żyjemy?w Polsce.Jaki mamy język urzędowy?Polski.I to tyle komentarza z mojej strony;]
    D300
    Nikkor 24 2.8D, Nikkor 50 1.4G, SB-900

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez CynowaKonefka
    Ja używam wszystkich programów w wersjach oryginalnych i jak kiedyś mi przyszło coś komuś pomóc w spolszczonym corelu to masakra nie wiedziałem co jest co Dla mnie programy w jęz angielskim to standard i łatwiej mi się posługiwać (ale to kwestia przyzwyczajenia)

Pozdrawiam
    To może na forum pisz w języku angielskim.
    Tylko kto to bedzie chcial czytać
    Pozdrawiam:
    Andrzej

Domyślnie

Karl Johansson wiele sie na forum mowi o tym jak Nikon i inne firmy traktuja Polske skoro jest problem z kupnem sprzetu to myslisz ze ci jeszcze menu zrobia po polsku

pozatym jak ci nie odpowiada ze menu jest po angielski to nie kupuj, nikt cie do tego nie zmusza!! masz prawo wyboru

Domyślnie

Temat, jak każdy - ambiwalentny. Rozumiem Alfa i obóz purystyczno-patriotyjny. Sam nie lubię jak coś jest cool, a goalkeeper broni cornery. Rozwiązaniem może niech będzie sytuacja, gdzie po prostu pojawią się aparaty z menu polskim i każdy będzie mieć wybór. Jak dla mnie temat zamknięty
    The pięćdziesiąt
    Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.

Domyślnie

heh, chciałem coś poczytać o wgrywaniu polskiego języka do D50, a dowiedziałem się, że polacy nie gęsi. Tylko kaczki Proponuję zmienić tytuł wątku i przenieść do hajd parku.

Ja też preferuję język ojczysty, i to bynajmniej nie dlatego, że nie znam innych.
    A przyzwyczajeni do obcych (gł. angielskiego) jesteśmy tylko dlatego, że wszyscy mieli w du..e polaczków. Jakoś o wiele częściej spotykam lokalizacje czeskie czy słowackie, niż polskie.
    Efektem wszystkiego czyta się potem w wiadomościach na onecie o "briefingu" szefów partii...
    www.mojefoty.com
    Jest: D200|SB-600|T17-50|N18-70|N70-300VR|N50 1.8D|Samyang 8mm|U-AX|K3|3xKenko
    Było: D50|D70s|N18-70|N70-210D|S17-70|S70-210/3.5-4.5|N300/4|Tair-3S|Panagor 2x|3xSoligor

Domyślnie

Smurf. Nie mogę pisać na forum po angielsku bo:
    pierwsze primo. To jest Forum poskie.
    drugie primo. Nie znam na tyle j angielskiego.
    a trzecie primo :P jest takie że napisałem że to kwestia gustu a Ty wpadasz w ton szyderczo-ironiczny co nie jest zbytnio miłe a i kulturalne też nie.

Pozdrawiam

Domyślnie

hmmm dziwny moze jestem ale spojrzalem na ten temat i zaczalem sie zastanawiac jakie ja mam menu w nikonie :P az poszedlem sprawdzic, ale eng. wersja :P ciekawe ze sie tak przyzwyczailem ze nawet niezbyt wielka jest to dla mnie roznica czy jest pol czy eng.

ale podpisuje sei tez pod postem sadki, czy ktos wygrywal moze w jakis sposob polski jezyk do D 50 ( moja d50 pojawi sie za kilka tygodni dopiero bo jest sprowadzana z zagranicy) ?
    Zapraszam Michał Klimont
    Tutaj nie radzę zaglądać: Click
    [/I]

Domyślnie

z tego co slyszalem to wgranie polskiego menu pozbawia gwarancji

wiec niewiem czy warto eksperymentowac

Domyślnie

hmm zdecydowanie nie warto w takim razie

btw. co do gwarancji, wie ktos czy gwarancja z USA dziala w Polsce ?
    Zapraszam Michał Klimont
    Tutaj nie radzę zaglądać: Click
    [/I]

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

CynowaKonefka, skoro napisałeś, że to forum polskie, więc piszesz po poslku, to czemu body sprzedawane w polsce ma menu angielskie? a temu się nie sprzeciwiasz...brak konsekwencji

[ Dodano: 2006-07-18, 13:41 ]
    Nivelen, nie działa...polska leży w UE
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów