kiedy będzie dostępny polski soft do D50 ?? Czy ktoś się orientuje ??![]()
Szukaj
kiedy będzie dostępny polski soft do D50 ?? Czy ktoś się orientuje ??![]()
A jak można wejść w posiadanie polskiego softu do D70?
D300 i kilka szkieł. Ciągle się ucze
A jak się w Polsce wchodzi w posiadanie softu? O bazarach i kaaza Ty słyszał, Wasia?Zamieszczone przez Tomek Stępień
![]()
Ale po co polski soft? Czy tak trudno się nauczyć kilku słów po angielsku? A poza tym są polskie instrukcje.
The pięćdziesiąt
Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.
Megazordon,przy takim podejściu, niedługo twój syn będzie mówił "ojcze nasz" po angielsku![]()
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
ja sie zgadzam z Megazordon, kilka slow to nie problem nawet dla osoby nie majacej kontaktu z jezykiem a z doswiadczenia wiem ze wole pracowac na oryginalnym niz tlumaczonym, mm tu na mysli Photoshopa jak uzywalem 7 byla w wersji EN i wszystko gralo jak kupilem CS2 to w polsce mozna nabyc tylko w wersji PL przez pierwsze kilka dni zastanawialem sie jak oni przetlumaczyli pewne zwroty! na szczescie skroty klawiszowe byle te same (ufff) ale rozmieszczeie pewnych elemantow menu glownie w filtrach jest inne co sprawia nielada problem
pomijam juz kwestie ze wiekszosc tutoriali itp. jest robiona na wersji angielskiej wiec jak ktos ma polska dodatkowo mu to kompikuje sprawe!
To ja jeszcze dorzuce ze w PL windowsach szczegolnie serwerowych nie dzialaja narzedzia angielskie , nieliczne ale jednak. Bo komus mONdremu zachcialo sie w plikach konfiguracyjnych dać ą, ć i inne PL znaczki.
D800, D200 + SB900 + N14-24 2.8, N24-120 + N28-300 + N35 + N10,5, Nikon F90x
Ja mam angielskiego photoshopa i nie mam nic do niego a co do menu to też mi na co dzień nie przeszkadza ale jakieś urozmaicenie by można wprowadzić![]()
D300 i kilka szkieł. Ciągle się ucze
life, Tomek Stępień, widzicie? no i już widać efekty...parę polskich słów, a już się gubicie![]()
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
Skontaktuj się z nami