Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Domyślnie Etna - z szuflady

Witam.

Z braku pogody i czasu na działanie o tej nieznośnej porze roku zabralem sie za obróbkę zdjęć z wakacji.
    Zapraszam...

1.

2.

3.

4.

5.

I kwadracik na koniec...

6.

NIKON

Domyślnie

No wspaniałe bajkowe kadry zapodałeś.

Super seria. Podoba mi się bardzo.

Jednakże przyczepię się :

na 5 uciachałbym na samym dole ten płotek,

kwadrat widzę nieostry - może się mylę.

Ogólnie fantastyczne kolory i kadry

Pozazdrościć wakacji

P.S. A niebo to normalnie jak wklejane

Domyślnie

Tak, ładna seria... Ja wybieram 2, 1 (z usuniętymi paprochami) oraz 5 (bez płotka u dołu)... T_P_
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Domyślnie

Super seria. U mnie rowniez wygrywa piatka po przycieciu. Niesamowite miejsce odwiedziles.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez T_P_ Zobacz posta
    Tak, ładna seria... Ja wybieram 2, 1 (z usuniętymi paprochami) oraz 5 (bez płotka u dołu)... T_P_
    Kurcze - nie wykukalem tych syfów! Podczas obrobki je dostrzeglem, potem mi to jakoś dziwnie umknęło
    NIKON

Domyślnie

Niesamowite miejsce odwiedziles.[/QUOTE]

O tak! Przyznam, że miejsce niepowtarzalne ( na naszym kontynencie ). Niestety ekskursje mają to do siebie, co niedawno napisał lechupe nt. zdjęc z pięknej miejscówki w Indiach. Mało czasu, brak możlwiości sprawdzenia się o innej porze dnia itp itd i tego najbardziej szkoda...
    NIKON

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Radek_1 Zobacz posta
    Niestety ekskursje mają to do siebie, co niedawno napisał lechupe nt. zdjęc z pięknej miejscówki w Indiach. Mało czasu, brak możlwiości sprawdzenia się o innej porze dnia itp itd i tego najbardziej szkoda...
    Oj, cos o tym wiem. Znam ten bol, gdy jestes wmiejscu krotko a meijscowka ma duzy potencjal i czujesz, ze jestes na przegranej pozycji Ale moim zdaniem Tobie sie na tej Etnie udalo wykorzystac miejsce dla pieknych zdjec.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Radek_1 Zobacz posta
    Kurcze - nie wykukalem tych syfów! Podczas obrobki je dostrzeglem, potem mi to jakoś dziwnie umknęło
    Wiesz, to takie aptekarskie czepialstwo, więc nie ma się czym zbytnio przejmować, a poprawki przed wydrukiem zawsze można wprowadzić... Zaś odnosząc się do miejsca, to fakt, iż niepowtarzalne i godne uwagi... a przekaz jaki nam zaprezentowałeś zbytnio nie ujmuje...

T_P_
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Domyślnie

Od razu sie cieplej zdobilo. Podoba sie seria.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów