Mam okazję popstrykać studniówkę. Czy powinienem zwrócić uwagę na coś szczególnego? Proszę o rady - DOBRE![]()
Szukaj
Mam okazję popstrykać studniówkę. Czy powinienem zwrócić uwagę na coś szczególnego? Proszę o rady - DOBRE![]()
aby dzieci na zdjeciach nie byly pijane.... a reszta ... hmmm daj z siebie wszytsko
Wysokie ISO co by w tle nie bylo za czarno... szeroko tak aby wiecej bylo no i uwaga na tlo aby nie było kabli
śluby, robaki, i dzieciaki a także wyprawy
Pawel Borowka
<')(((<-( <')(((<-( The deeper I go<')(((<-( The better I get
Przed polonezem zrób pare zdjęć testowych, sprawdź wb i czy nie przepala, ustaw odpowiednią korektę na lampie
bo później nie będzie czasu, nie próbuj swiecić w sufit bo sie lampa zjara na węgiel, załóż dyfuzor, zrób troche planów ogólnych ale i dużo zbliżeń całych postaci .. pamiętaj nie żałuj kliszy ! bo może się okazać że sporo zdjęć pójdzie do kosza .. a i uważaj żeby Cie nie rozdeptali,
powodzenia
"Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."
Też pare studniówek przerobiłem i zawsze były na sali gimnastycznej gdzie sufit jest hen daleko i do tego naczepiane kolorowych papierków wstęg albo siatki maskujące, nie widzę możliwości zrobienia tylu zdjęć grupie około 60 osób w czasie poloneza żeby wszyscy byli ujęci na zdjęciach a to wszystko w 3 minuty.
w zeszłym roku znajoma firma na jednej studniówce spaliła 2 lampy a to przez to że było błyskane w górę i odbijane od odbłyśnika , fakt że to były lampy C
tu pare zdjęć błyskanych na wprost z dyfuzorem
Skontaktuj się z nami