Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: sennie...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nothing Zobacz posta
    Czy Panowie sugerują rozjaśnienie podłogi lub może zwiększenie nasycenia kolorów, kontrastu, a może lekką kompilację...? Piotr_ek dawaj śmiało swoją wersję, chyba najbardziej na tym skorzystam.
    Jasne...rozjaśnić można trochę te najciemniejsze partie....
    Pzdr
    Andrzej

Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Andrzeju, taki wariant próbowałem ale cały czas coś mi nie siedziało... Wiem, że wiele mojej wersji brakuje ale tu chyba samo rozjaśnienie nic nie pomoże.
    Czegoś tu brakuje... tylko czego???

Domyślnie

Andrzeju, taki wariant próbowałem ale cały czas coś mi nie siedziało... Wiem, że wiele mojej wersji brakuje ale tu chyba samo rozjaśnienie nic nie pomoże.
    Czegoś tu brakuje... tylko czego???
    A może tak...?
    Zmniejszyłem,bo z jotpega to fatalnie wygląda po większym grzebaniu...
    Może ktoś coś innego wymyśli......

Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Panie Andrzeju, tu chyba jest pies pogrzebany... Chyba faktycznie warto selektywnie, tylko niektóre partię cieni powyciągać, a częśc pozostawić w mroku, podciągnąć kontrast i może coś z tego być. Dzięki za ukierunkowanie. Pozdrawiam. Ciekawie to wyszło

Domyślnie

Panie Andrzeju, tu chyba jest pies pogrzebany... Chyba faktycznie warto selektywnie, tylko niektóre partię cieni powyciągać, a częśc pozostawić w mroku, podciągnąć kontrast i może coś z tego być. Dzięki za ukierunkowanie. Pozdrawiam. Ciekawie to wyszło
    No to się cieszę,że się Panu,Panie Nothing,światełko w tunelu żaświeciło....
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Musze przyznac, ze ostatnie dlubanko zmienia postac rzeczy.
    Nawet kompozycja inna w odbiorze.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    No to się cieszę,że się Panu,Panie Nothing,światełko w tunelu żaświeciło....
    Pzdr
    Andrzej
    Dzięki Profesorze

Domyślnie

Podoba mi się wieloplanowość tego zdjęcia , która ginie w ciemnościach - a szkoda.
    Kadrowanie zostawiłem w spokoju , bo i lewej , jak i prawej strony trochę szkoda ( z jednej góra , z drugiej jęzor wydmy , czy co to tam jest , nie wspomnę o skrajnych łódkach ).
    Oto moja wizja rozjaśnienia.

Pozdrawiam
    Marek
    Nikon D3 D300s D500 + dużo chęci i mało czasu.
    Pozdrawiam Marek

Grupa FOTOKUJAWY

www.frontera.com.pl

Domyślnie

O k........ , chyba przesadziłem. Poprawiałem na firmowym. Teraz - w domu widzę , że jest trochę za jasno - a edytować już nie mogę.

Pozdrawiam
    Marek
    Nikon D3 D300s D500 + dużo chęci i mało czasu.
    Pozdrawiam Marek

Grupa FOTOKUJAWY

www.frontera.com.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marek-frotka Zobacz posta
    O k........ , chyba przesadziłem. Poprawiałem na firmowym. Teraz - w domu widzę , że jest trochę za jasno - a edytować już nie mogę.

Pozdrawiam
    Marek
    Ale Wam roboty nadałem Fakt, odrobinkę za jasno i chyba zbyt równomiernie. Jak na razie Andrzej - projekt nr 2, to najciekawsza propozycja. Miło mi, że zdjęcie zainteresowało Szanownych Kolegów

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów