Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Karty WIFI

Domyślnie Karty WIFI

Witam potrzebuje jakiej niedrogiej karty wifi pod pci aby działała jako ad-hoc i infrastruktura co polecacie
    |D70S|S24-70/2.8||SB600 dużo chęci ale brak talentu

Domyślnie

Linksys i Belkin mają fajne, a jak coś taniego, to każda karta do 50zł ma i infrastrukturę i ad-hoc. Sam używałem jakiegoś czegoś za 50zł, działa dalej i ma się dobrze. W MM są do kupienia, w komputroniku itd.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Na dzień dzisiejszy prawie każda ma te parametry. Z tańszych i dobrych może Sparklan WL 660GS 26,19zł Netto. Całą gamę takich kart znajdziesz na Cyberbajzlu (czyt. Cyberbajt). Często tam dużo kupuje i nie ma żadnych problemów.

Domyślnie

no to wybór padł na sklep cyberbaj i kartę Sparklan WL 660GS
    Śmieszne jest to ze droższe modele nie dają (nigdzie w opisach nie podają ) obsługi ad-hoc i infrastruktury

Domyślnie

To fakt, we wszystkich częściach Wireless to zawsze te tańsze mają ciut lepsze opisy parametrów. Do tych droższych, jeżeli się nie wie to trzeba dzwonić i pytać.

Domyślnie

co prawda kusił mnie dzisiaj Pentagram Hornet 802.11 Super G wifi PCI P 6121-L3 ale nigdzie nie znalazłem czy obsługuje on ad-hoc i infrastrukture starsze modele to miały w opisach ale w żadnym sklepie jaki odwiedziłem dzisiaj nie byli mi w stanie określić czy obsługuje czy nie

Domyślnie

Polecam karty TP-Link oparte o chipset Atherosa. Bardzo fajny klient do konfiguracji niezabierający zbyt dużo zasobów, i bardzo dobre osiągi.
    pozdrawiam Sebastian

Uprawnienia umieszczania postów