Witam potrzebuje jakiej niedrogiej karty wifi pod pci aby działała jako ad-hoc i infrastruktura co polecacie
Szukaj
Witam potrzebuje jakiej niedrogiej karty wifi pod pci aby działała jako ad-hoc i infrastruktura co polecacie
|D70S|S24-70/2.8||SB600 dużo chęci ale brak talentu
Linksys i Belkin mają fajne, a jak coś taniego, to każda karta do 50zł ma i infrastrukturę i ad-hoc. Sam używałem jakiegoś czegoś za 50zł, działa dalej i ma się dobrze. W MM są do kupienia, w komputroniku itd.
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Na dzień dzisiejszy prawie każda ma te parametry. Z tańszych i dobrych może Sparklan WL 660GS 26,19zł Netto. Całą gamę takich kart znajdziesz na Cyberbajzlu (czyt. Cyberbajt). Często tam dużo kupuje i nie ma żadnych problemów.
no to wybór padł na sklep cyberbaj i kartę Sparklan WL 660GS
Śmieszne jest to ze droższe modele nie dają (nigdzie w opisach nie podają ) obsługi ad-hoc i infrastruktury
To fakt, we wszystkich częściach Wireless to zawsze te tańsze mają ciut lepsze opisy parametrów. Do tych droższych, jeżeli się nie wie to trzeba dzwonić i pytać.
co prawda kusił mnie dzisiaj Pentagram Hornet 802.11 Super G wifi PCI P 6121-L3 ale nigdzie nie znalazłem czy obsługuje on ad-hoc i infrastrukture starsze modele to miały w opisach ale w żadnym sklepie jaki odwiedziłem dzisiaj nie byli mi w stanie określić czy obsługuje czy nie
Polecam karty TP-Link oparte o chipset Atherosa. Bardzo fajny klient do konfiguracji niezabierający zbyt dużo zasobów, i bardzo dobre osiągi.
pozdrawiam Sebastian
Skontaktuj się z nami