Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: Wiejska droga

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Post Wiejska droga

1.

Zapraszam do komentowania i pokazania gdzie popełmiłem błędy

pozdrawiam i z góry dziękuję za komentarze
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

Wszak Twoja konwersja też niczego sobie... Odnosząc się zaś do kadru, to czegoś mi tutaj brakuje... Może jakiego cyklisty, spacerowicza etc., by dopełnił całość... Sam nie wiem...

T_P_
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez T_P_ Zobacz posta
    ... Odnosząc się zaś do kadru, to czegoś mi tutaj brakuje... Może jakiego cyklisty, spacerowicza etc., by dopełnił całość... Sam nie wiem...

T_P_
    Przechodził pewien człowieczek ... ale nie chciał pozować
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wojtek6308 Zobacz posta
    Przechodził pewien człowieczek ... ale nie chciał pozować
    A jakby sprzęt na statyw i samemu pozować...

T_P_
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Domyślnie

Fotka ok ale brak życia na tej drodze ... furmanka li rowerzysta by się przydal

Domyślnie

Podoba mi się to zdjęcie. I wręcz przeciwnie do przedmówców pociąga mnie ten spokój.

Zrobiłbym tylko trzy rzeczy (może się mylę ):

1. skrócił czas naświetlania, bo chyba bardzo wiało i niektóre elementy są lekko ruszone, co nie daje dobrego efektu.
    2. usunąłbym z drzewa po lewej ten znaczek szlaku turystycznego
    3. myslę, że użyłeś połówki, ale mam wrażenie że przejście jest zbyt ostre (moje domysły)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Szuwar Zobacz posta
    Podoba mi się to zdjęcie. I wręcz przeciwnie do przedmówców pociąga mnie ten spokój.

Zrobiłbym tylko trzy rzeczy (może się mylę ):

1. skrócił czas naświetlania, bo chyba bardzo wiało i niektóre elementy są lekko ruszone, co nie daje dobrego efektu.
    2. usunąłbym z drzewa po lewej ten znaczek szlaku turystycznego
    3. myslę, że użyłeś połówki, ale mam wrażenie że przejście jest zbyt ostre (moje domysły)
    przeoczyłem ten znaczek na drzewie, fotke robiłem z reki może dlatego być poruszona (f8/,1/50s)
    co do filtra to Marumi GG
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

Przydałby się sztafaż, ale ten wielki spokój mnie się podoba. A dlaczego usunąć z drzewa "szlak turystyczny", w czym przeszkadza, z czym się kłóci? Szlaki turystyczne są chyba ze 150 lat. Pozdrawiam.

kulten
    Gość

Domyślnie

Jest trochę szaro ale i tak przypada mi do gustu. Na pewno jest estetycznie wykonane.

autograf
    Gość

Domyślnie

Wojtku przeostrzasz i to mocno!

Spróbuj to zrobić punktowo.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów