Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Domyślnie problem z nikonem 7900

witam kupilem nikona 7900 i bardzo zaluje posiadam orginalnego windowsa 98 wydanie drugie pobralem nawet sterownik i nic wogule mi komputer go nie wykrywa i uwazan ze nikon powinien zaznaczyc ze jest problem z tym windowsem inne aparaty jak samsung canon czy pentax odrazu wykrywa jako dysk wymienny wywalilem kupe szmalu i kicga moze cos doradzicie w tej sprawie-

Domyślnie

Poczytaj w instrukcji w jakim trybie powininen działać aparat. PTP czy Mass Storage.
    D70s | N50/1.4D | T17-50/2.8 | N70-300G | Coolpix 5400 | SB-600

Domyślnie

robilem i w tym trybie i w mass storage powinien dzialac przy moim windowsie w mass storage na windowsie sp od razu wykrywa jako dysk wumienny i co dalej robic niewiem sam

Domyślnie

Skoro wykrywa jako dysk wymienny to w czym problem? Przecież możesz kopiować foty...
    Al "CAPONE" Bundy
    Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.

Domyślnie

tylko uwaznie nie przeczytales nie wykrywa w windowsie 98 wydanie drugie a na xp wykrywa czyli aparat jest dobry tylko dupiate sterowniki a ja mam 98 wydanie drugie i tu jest problem

Domyślnie

szukaj innych sterów albo xp...
    chyba nie ma innego wyjścia....

btw. ja zawsze kopiuje foty z dysku wymiennego

Domyślnie

powiem prawde ze nikon to badziewie bo powinni dodawac sterownik do 98 drugie wydanie a oni daja tylko do 98 tak pogata firma a 0 dbania o klienta szkoda słów zaluje ze kupilem ten aparat moglem kupic sobie canona albo pentaxa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tedplay
    tylko uwaznie nie przeczytales nie wykrywa w windowsie 98 wydanie drugie a na xp wykrywa czyli aparat jest dobry tylko dupiate sterowniki a ja mam 98 wydanie drugie i tu jest problem
    Jak można czytać uważnie to, co piszesz. Probówałeś sam siebie przeczytać? Słyszałeś kiedyś o znakach interpunkcyjnych?
    D70s | N50/1.4D | T17-50/2.8 | N70-300G | Coolpix 5400 | SB-600

Domyślnie

przeczytaj uważnie mój pierwszy post ja poczebuję pomocy od kogoś co się zna i opisze jak mam to zrobić a nie uwag pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tedplay
    powiem prawde ze nikon to badziewie bo powinni dodawac sterownik do 98 drugie wydanie a oni daja tylko do 98 tak pogata firma a 0 dbania o klienta szkoda słów zaluje ze kupilem ten aparat moglem kupic sobie canona albo pentaxa
    Microsft przestał serwisować Windows 98, wiec nie wymagaj aby firmy pisały programy pod ten system.
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów