Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 29

Domyślnie Powiadają, że...

nic na siłę... Zaś nie bacząc na to, w drodze poszukiwań, postanowiłem zaprezentować Wam jedną (na razie ) z uprzednio prezentowanych prac, w B&W... Ciekaw jestem opinii- zapraszam...

1.

F80, Nikkor AF-S 24-85 f/3,5-4,5 G, Fuji Superia 200

T_P_
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Domyślnie

Dawaj więcej.
    D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sowulus12 Zobacz posta
    Dawaj więcej.
    Z tym może być mały problem... Bowiem pozornie "zwykła" konwersja do B&W okazuje się niezwykle trudna... Bynajmniej dla mojej osoby, która nazbyt często nie obcuje z PS...

T_P_

P.S. Obiecać mogę, że się postaram...
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Domyślnie

3-mam kciuki. Mi też BW idziwe wolno.
    D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \

Domyślnie

Pamiętam Twoją serię w kolorze.

Napiszę Ci tak: mobilizuj się mocno, bo to BW jest jak dla mnie na ścianę.

Dla mnie wyszło Ci fantastycznie. Jestem pod dużym wrażeniem.

Domyślnie

Fajnie wyszlo to B&W

Domyślnie

Mocno abstrakcyjny obrazek! Bardzo mi się podoba, chociaż ten winietopodobny efekt w górnych rogach trochę przeszkadza. Ale tylko trochę.
    Dxxx Fx Fxx Pxxxx

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lodzermensch Zobacz posta
    Mocno abstrakcyjny obrazek! Bardzo mi się podoba, chociaż ten winietopodobny efekt w górnych rogach trochę przeszkadza. Ale tylko trochę.
    To połówka dała taki efekt. Z tego co pamiętam to nawet taki z fioletowym zafarbem. Ale autor pewnie lepiej wie

Domyślnie

Dziękuję za opinie... Po tak przychylnych, aż ręka będzie drżała podczas publikacji kolejnej odsłony...

T_P_

P.S. Odnosząc się do winiety, to filtry w połączeniu z "szerokim kątem" spowodowały, iż się pojawiła...

Domyślnie

Dla mnie jest bd jest z kogo brać przykład jak zrobić dobrą konwersję
    Pozdro. Wojtek

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów