Szukaj
no juz trochę tam leży![]()
Nie widzę tej beczki. Znaczy się, widzę, ale dopiero po chwili. Czyli jeżeli tytuł był zamierzeniem, to w mojej opinii nie wyszło. Pewnie jakby przekadrować, to byłoby lepiej widać. Tak tylko się wymądrzam.
oko | obiektywy | komputer | lampa | aparat |//kolejność wyraża raczej dążenie niż sprawozdaje dokonania...
Dla mnie to zdjęcie z konkretnym przesłaniem - pewnie bardziej by do mnie przemówiło w B&W
Kadr jak najbardziej ok.
Pozdrawiam
D80 + 18-70, 70-300VR
http://picasaweb.google.com/marcinwieczorek6
A mnie ta beczka jest tu średnio potrzebna....oczywiście wiem,że tak miało być...
Pzdr
Andrzej
..czy tylko ja mam wrażenie ,ze zdjęcie jest nieostre,jakby mętne,oczywiście poza wodą ofc....?
Pozdrawiam
Andrzej.
Andrzej - nie tylko Ty masz takie wrażenie.
Kadr mnie nie przekonuję. Kolor nieba także.
Wiem, że to co napiszę jest niedorzeczne bo zdjęcie to jest koncepcja autora i nie powinno się w nią ingerować ale ta fota to idealny materiał na b/w...
A tak ogólnie to kolory jakieś wyprane, niebo jakby "niedokończone" a drugi plan kojarzy mi się z grafiką z kiepskiej gry na PCzdjęcie broni się kadrowo i jednak coś w nim jest skoro o godzinie 2 w nocy staram się je jakoś logicznie skomentować... no kadr na pewno jest dobry...
Czy w takim razie tak jest lepiej?
![]()
Lepiej. Teraz pasuje. Gdybys jednak w 1 kadr dopiescil...
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
Skontaktuj się z nami