ekstra zdjęcie i ekstra fura. Jaki rocznik i ile ma przejechane?![]()
Szukaj
ekstra zdjęcie i ekstra fura. Jaki rocznik i ile ma przejechane?![]()
Bardzo dobre zdjęcie, klimat, kadr, tony .... fajne![]()
Pozdrawiam, Grzegorz.
Ładna kompozycja. Podoba się.
J.D.
ejd.superhost.pl
O cholera, pierwsze wrażenie to drzewo w tle, miodzio, masz samo drzewko?
IMO jest bardzo ciekawie.![]()
OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.
Drzewko może i fajne ale mz to właśnie ten wóz czyni to zdjęcie ciekawszym, gdyby był minimal z samym drzewkiem to pewnie też było by dobre zdjęcie ale jednak nie tak oryginalne i dobre jak to. Kompozycyjnie dla mnie ekstraklasa![]()
No właśnie. O to mi chodziło. Ale mój wzrok ucieka od braku szczegółów wozu (moje oko nie potrafi się o niego zaczepić) do drzewka, które ma skomplikowany i taki nurtujący kształt. Oczywiście to jest tylko mój subiektywny odbiór, ale pomyślałem sobie, że się podzielę. Albo może pusta przestrzeń między drzewkiem a wozem była większa?
Sorry, że tak drążę, ale podoba mi się to zdjęcie, ma fajny klimat, nie potrafię przejść obok niego obojętnie.
BTW - mój syn właśnie powiedział, że ten wóz wygląda jak statek droidów z Gwiezdnych Wojen. Ale jemu się wszystko z tym kojarzy![]()
oko | obiektywy | komputer | lampa | aparat |//kolejność wyraża raczej dążenie niż sprawozdaje dokonania...
Ja sie przylacze do zwolennikow wyrzucenia wozu - drzewko jest piekne. Mam nadzieje ze masz jego zdjecia solo rowniez. Z drugiej strony zdjec z dzrewkami jest tu wiele, przez co sylwetkowa furmanka prezentuje sie oryginalnie i ciekawie. Dobre foto w kazdym razie.
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
Skontaktuj się z nami