Szukaj
Coz, niebo. I tyle. Trzymam kciuki za Twoje ciekawsze prace.
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
Miało być działkowo, ale fotosik się zbuntował![]()
niebo ciekawe jak w wątku, ale brak mocnego elementu w kadrze jest tutaj wielkim minusem...bez powiedzmy drzewka na 3 czy np jeziorka na 1 i 2 to niebo nie jest już takie ciekawe jakby mogło być...następnym razem szukaj pierwszego planu, który będzie zwracał uwage, a ciekawe niebo będzie świetnym dopełnieniem tematu fotografii...
pozdrawiam
Sorry chłopie, spytaj kolegów, czemu zwabił mnie tu tytuł tego wątku... Niestety, te zdjęcia też nie ujdą nawet w tłumie, a przynajmniej nie w tutejszym tłumie. Chodzi o to, że kompletnie nei zapanowałeś nad podstawami, czyli nad ekspozycją.
Nie ma co od razu popadać w przygnębienie - ani nie jesteś pierwszy, ani nie ostatni...
Idzie raczej o to, żeby widzieć własne błędy i umieć je eliminować. A skoro pokazujesz takie obrazki, to zdajesz się nie widzieć co w nich jest nie tak. W takim razie sróbuję Ci pomóc i pokazać; porównaj pierwsze (oryginał) i drugie. Powinieneś zauważyć niejaką różnicę.
Jak już zobaczysz jakieś różnice (bo może byći tak, że dal Ciebie nie będzie różnic) to spróbuj się zastanowić co zrobiłem. Nie jak - do tego jak, to są książki i tutoriale - tylko co zrobiłem. A potem spójrz jeszcze raz na inne swoje zdjęcia.
a
Nikon D70s + 18-70 + 3x1GB CF + 4 GB CF + 50/1.8 D
Nikon D80 + 70-300 VR + 2GB Extreme III
No ciekawe niebo ale co dalej. Ot takie pstryki nieba. Nic szczególnego. Co do reszty to bombel wyczerpał już temat.
How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
!BLOG
Skontaktuj się z nami