Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Domyślnie Ciekawe niebo :)

Zdjęcia cyknięte w zeszłe wakacje

1)

2)

Domyślnie

Coz, niebo. I tyle. Trzymam kciuki za Twoje ciekawsze prace.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Miało być działkowo, ale fotosik się zbuntował

Domyślnie

niebo ciekawe jak w wątku, ale brak mocnego elementu w kadrze jest tutaj wielkim minusem...bez powiedzmy drzewka na 3 czy np jeziorka na 1 i 2 to niebo nie jest już takie ciekawe jakby mogło być...następnym razem szukaj pierwszego planu, który będzie zwracał uwage, a ciekawe niebo będzie świetnym dopełnieniem tematu fotografii...
    pozdrawiam

Domyślnie

Nie chcę zakładać nowego tematu , czy takie fotki ujdą w tłumie ?

1)

2)

bombel
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mikis525 Zobacz posta
    Nie chcę zakładać nowego tematu , czy takie fotki ujdą w tłumie ?
    Sorry chłopie, spytaj kolegów, czemu zwabił mnie tu tytuł tego wątku... Niestety, te zdjęcia też nie ujdą nawet w tłumie, a przynajmniej nie w tutejszym tłumie. Chodzi o to, że kompletnie nei zapanowałeś nad podstawami, czyli nad ekspozycją.

Nie ma co od razu popadać w przygnębienie - ani nie jesteś pierwszy, ani nie ostatni...

Idzie raczej o to, żeby widzieć własne błędy i umieć je eliminować. A skoro pokazujesz takie obrazki, to zdajesz się nie widzieć co w nich jest nie tak. W takim razie sróbuję Ci pomóc i pokazać; porównaj pierwsze (oryginał) i drugie. Powinieneś zauważyć niejaką różnicę.

Jak już zobaczysz jakieś różnice (bo może byći tak, że dal Ciebie nie będzie różnic) to spróbuj się zastanowić co zrobiłem. Nie jak - do tego jak, to są książki i tutoriale - tylko co zrobiłem. A potem spójrz jeszcze raz na inne swoje zdjęcia.

Domyślnie

a
    Nikon D70s + 18-70 + 3x1GB CF + 4 GB CF + 50/1.8 D
    Nikon D80 + 70-300 VR + 2GB Extreme III

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Michał K. Zobacz posta
    a
    Ale się rozgadałeś,przyhamuj trochę.......albo Ci kopara opadła i nic więcej nie możesz wydusić....
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

No ciekawe niebo ale co dalej. Ot takie pstryki nieba. Nic szczególnego. Co do reszty to bombel wyczerpał już temat.
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów