Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Chnk

Domyślnie Chnk

Cześć - komplementy i krytyczne uwagi są na równo mile widziane. Stawiam piewsze kroki w tego typu obróbce zdjęć a i w portretówce nie czuje sie pewnie

Domyślnie

Bardzo miłe, czyste (niemal) i estetyczne zdjęcie

Jedynie co polecam, to wyczyścić włoski sprężynki wokół głowy
    Można pobawić się WB na włosach - teraz wpada lekko w zieleń
    Możesz usunąć pieprzyk koło wisiorka - oprócz osób które znają tę dziewczynę - nikt się nie zorientuje - a teraz ciut za bardzo skupia wzrok

Paweł
    śluby, robaki, i dzieciaki a także wyprawy
    Pawel Borowka
    <')(((<-( <')(((<-( The deeper I go
    <')(((<-( The better I get

Domyślnie

Dość dobrze Ci to wyszło - kadr OK, doświetlone jak trzeba, gładziutkie, ładniutkie. Zastanawiam się czy majstrowałeś coś selektywnie przy oczach bo coś mi tam zgrzyta. Uśmiech taki trochę jak u Mony Lisy
    pozdrawiam

Domyślnie

O! widze, że mnie przeniesiono do działu portret ?
    Majstrowałam dużo przy skórze, załamaniach skóry, brwiach, kolorze ust (taka glamurowa obróbka) ale nic a nic przy oczach i ich kolorze. To jej naturalny kolor (o ile można mówić o naturalności kolorów z matryc).

Domyślnie

Nie tyle chodzi mi o kolor co o krawędzie... może to wynik kompresji.
    pozdrawiam

Domyślnie

Ładne. Z tym zastrzeżeniem, że do glamuru to się uczesać trzeba

Domyślnie

bardzo ładne, przeszkadza mi tylko pieprzyk i układ ust.. jakiś taki panuje przez nie nieład w centrum zdjęcia...
    trochę złomu w dużym plecaczku.

Domyślnie

Gdzieniegdzie obróbka trochę rzuca się w oczy jeszcze, a białka oczu są białe, co nie występuje w przyrodzie Pozycja nie jest najlepsza, spójrz na ułożenie ramion. Nie wiem też czy nie kombinowałeś czegoś z obojczykami, czy ogólnie z cieniami, bo mam lekkie wrażenie nienaturalności torsu. Światełko ok. Ogólnie nieźle.

Domyślnie

włosy za jednym z poprzedników w zieleń trochę wpadają ale specjalnie nie przeszkadza, reszta dla mnie ok jeżeli chodzi o obróbkę ustawienie ot dziwne ramiona wyszły jak by miała kwadratowate. powodzenia w dalszej pracy

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

ładnie, co jest na lewym ramieniu?
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Uprawnienia umieszczania postów