Panowie
Jestem na etapie zakupu blendy albo nawet kilku blend. Co byscie polecili do ogolnych zastosowan. Czasem portret czasem zdjecia robione na spacerku, czasem cos w domciu. Jakie rozmiary blend najlepiej sie sprawdza?
Szukaj
Panowie
Jestem na etapie zakupu blendy albo nawet kilku blend. Co byscie polecili do ogolnych zastosowan. Czasem portret czasem zdjecia robione na spacerku, czasem cos w domciu. Jakie rozmiary blend najlepiej sie sprawdza?
Polecam blendy Quantuum, wymiary 122 x 91, sa produkowane w kilku wersjach wymiarowych, kolorystycznych np. biało - srebrne, złoto - srebrne itd. koszt zakupu to 65 zł.
Spójrz również w to miejsce http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=23129&page=5
Ostatnio edytowane przez wlopis ; 03-12-2008 o 12:07
SLR/FX/DX/ N/24/35/50/85/SB800/SB600/NX2
Jak najtańszą, jak największą pięć w jednym. Blendy będą się brudzić i zużywać i nie widzę sensu kupowania markowych, kilkukrotnie droższych produktów. Są droższe, o mniejszych rozmiarach i z mniejszą ilością powłok odbijających. Poza tym blendy no-name, które kupiłem z Chin i z Hong-Kongu wyglądają identycznie jak Elinchrom (i inne pewnie też).
wielki dzienks , zdecydowalem sie na blede quantuum bialo srebrna
blenda kupiona, nie zawacham sie jej uzyc))
Skontaktuj się z nami