Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10
    Oszczędny w słowach
    Miasto
    Dąbrowa Tarnowska

Domyślnie shogo23... ciag dalszy

Patrze i zagryzam pazokcie na temat waszych opinii
    1.
    2.
    3.
    4.
    Nikon D70s, SB-800, AF-S 24-85mm f/3,5-4,5G IF-ED

Domyślnie

Dla mnie bomba!
    2 i 4 najlepsze.
    D100+MB-D100 N28-105 N55-200 SB-800 // FE2 N35-70 SB-26 i....
    Pozdrawiam Piotr Chachaj
    www.gomarfoto.com

Domyślnie

dla mnie tylko 2. Na 4 za mało modelki. Ale ja sie nie znam
    Sony A5100 | SEL16 2.8 | Kiedyś: Nikon FX i stałek kilka który niepotrzebnie sprzedałem

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Dąbrowa Tarnowska

Domyślnie

musze sie bardziej przylozyc to moje pierwsze takie focenie w plennerze

Domyślnie

strasznie nienaturalnie (patrz 3), szaro szaro, nie podobaja mi sie zdjecia, dla mnie sa albumowe.

Domyślnie

Proponuje namówić modelkę żeby zamykała usta-strasznie mi te zęby i grymas twarzy przeszkadzają w odbiorze zdjęcia. Na zdjęciach widać stylizację na "ruiny", a na drugim zdjęciu rzuca sie w GP odrestaurowany budynek - wg mnie to sie troche gryzie

4te nawet mi sie podoba,ale sam motyw "wygladania zza muru" juz wiele razy, nawet na tym forum" był wykorzystywany
    D50 kit

Domyślnie

shogo23: jestes z Tarnowa ?

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Dąbrowa Tarnowska

Domyślnie

prawie, 20km od tarnowa

Domyślnie

No wlasnie. Czy to nie sa "stare schody" kolo rynku? Jesli tak to polecam zagladniecie pod katedre przy rynku, calkiem niezle miejsce, swiatlo calkiem calkiem/

Co do fotek: Jak dla mnie kadry leza. Najlepsze z tego wszystkiego jest 2, ale niestety krzywe i to rozprasza.

Widac, ze modelka jest spieta. Postaraj sie, zeby byla rozluzniona, w zadnym wypadku nie oczekuj, ze bedzie pozowac. Twoim zadaniem jest czekanie na odpowiedni moment. Moim zdaniem to najlepsze co mozna zrobic, kiedy dziewczyna jest zdenerwowana.
    Co do 4 - jesli juz chcesz sie bawic w takie motywy staraj sie troche urozmaicic, bo rzeczywiscie takich zdjec jest od groma. Przy okazji, nie mowia za duzo o dziewczynie.

Dodam ze, te foty, ktore Ci nizej zalaczam, byly pierwszymi powazniejszymi zdjecia tej dziewczyny (nie mowie tutaj o jakis imprezach/rodzinnych spedach).

oto foty przy katedrze na rynku:
    http://forum.nikon.org.pl/viewtopic....hlight=#223080

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Dąbrowa Tarnowska

Domyślnie

Dzieki skorzystam z rady, powiem ze nawet modelka nie do konca byla spieta bo ona to lubi tylko ja szczelilem w zlym momencie ale slonce bylo tak ostre ze ledwo co zobaczylem cokolwiek na wizjerze wiec o jakiej kolwiek zmianie nie bylo mowy i PODKRESLE :P jeszcze raz ze to moje pierwsze focenie mysle ze nastepne fotki beda ciekawsze.
    POzdrawiam! @LL uzytkownikow NIKON !

Uprawnienia umieszczania postów