Bielinek nie na kapuście.
Szukaj
Bielinek nie na kapuście.
"Makro jest jednym z tych gatunków fotografii, który niemal zawsze rzuca na kolana. Fotografującego"(autor:ja)
D300 i trochę szkieł, ostatnio Sigma 24-35 F2 DG HSM
Ooo.. duzo bardziej podoba mi się to zdjęcie. Co do tytułu, to nie tylko motylek
Jak masz, to pokaż też w innej perspektywie, a jak nie to spróbuj, polecam.
.
. . . - - - . . .
Bla, bla, bla
No, ja się nie znam na takiej fotografii ale wizualnie bardzo mi się podoba, ostre, ładne kolorki, i fajne czarne tło.
D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \
Ładny kolor i kadr jak na zdjęcie z takiej perspektywy.Znacznie lepsze od pająka...
Nikuś dobrze radzi...
Pzdr
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
Ta sesja była wybitnie "lotu ptaka",nie mam innych ujęć, niestetyAle cieszę się, że Wam też się podoba, dzięki za dobre słowo!
"Makro jest jednym z tych gatunków fotografii, który niemal zawsze rzuca na kolana. Fotografującego"(autor:ja)
D300 i trochę szkieł, ostatnio Sigma 24-35 F2 DG HSM
ciekawe światło i kolorystyka
Światło mam wrażenie, że aż za ostre (wszystko pozostałe ginie w czerniach). Kadr jest tu bardzo dobrze dobrany i pewnym smaczkiem, jest ta mszyca na górze![]()
Moim zdaniem nie jest to mszyca.....ani na górze ,ani na dole...
...ale ja się z przypadku,tylko,z mszycami zadaję.....![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
Oooo... ślepy jestem
Dachówkowato złożone, błoniaste skrzydła, rozepchany odwłok i charakterystyczny zarys ciała sugeruje dorosłe, uskrzydlone formy mszyc
Klik!
Skontaktuj się z nami