Szukaj
Pięknie wyglądają modlichy ze skrzydelkami. Sam zdecydowałeś o oziębieniu koloru, czy tak wygląda ta modelka?
D70 jednak daje radę
Fajne zdjęcia
.
. . . - - - . . .
Bla, bla, bla
Pomijając dywagację - D70 świetna pucha, kolory msz za zimne przynajmniej ja lubię cieplejsze.
Zapewne wiedziałeś co robisz.
Dołączę się do pytania - jak ona wygląda mam na myśli barwy?
Nikon D 800,Nikon D300, Nikon Z6, Sigma art 35/1,4 , Sigma 105 1,4 art, AF-S Nikkor 17-55/2,8, Nikkor 70-200 AFS VR ,Tamron 90 /2,8 ,SB800 , Helios 40-1 85 mm f 1,5 ... Quantuumy..itd.
Moja tak wygląda.Starałem się oddać rzeczywisty jej kolor.Na oziębienie wpłynęło na pewno pozbycie się w pewnej części koloru żółtego , który przynajmniej mnie , na dzień dzisiejszy doprowadza do pasji.
D70s to dobra puszka , ale na dzień dzisiejszy to istny antyk , który niestety nie ułatwia pracy.
Pozdrawiam Artur Moja galeria
Trochę monochromatycznie,brakuje ciepełkaAle modelka urocza,hmm
"Makro jest jednym z tych gatunków fotografii, który niemal zawsze rzuca na kolana. Fotografującego"(autor:ja)
D300 i trochę szkieł, ostatnio Sigma 24-35 F2 DG HSM
Kolorek niesamowity..
Wygląda jak jakiś transformers...
Pzdr
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
![]()
![]()
![]()
Uważam podobnie.![]()
Wystarczy kupić sobie WB lens cap i z balansem bieli nie masz już nigdy więcej kłopotu.D70s to dobra puszka, ale na dzień dzisiejszy to istny antyk , który niestety nie ułatwia pracy.
Sam nie wierzyłem, dopóki nie wypróbowałem.![]()
OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.
OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.
Skontaktuj się z nami