Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Domyślnie Fredek na próchnie

Przedstawiam parę kadrów mojej modlichy Pseudocreobotra ocellata.

1.

2.

3.

4.

5.

6.
    Pozdrawiam Artur Moja galeria

Domyślnie

Pięknie wyglądają modlichy ze skrzydelkami. Sam zdecydowałeś o oziębieniu koloru, czy tak wygląda ta modelka?
    D70 jednak daje radę
    Fajne zdjęcia

.
    . . . - - - . . .

Bla, bla, bla

Domyślnie

Pomijając dywagację - D70 świetna pucha, kolory msz za zimne przynajmniej ja lubię cieplejsze.
    Zapewne wiedziałeś co robisz.
    Dołączę się do pytania - jak ona wygląda mam na myśli barwy?
    Nikon D 800,Nikon D300, Nikon Z6, Sigma art 35/1,4 , Sigma 105 1,4 art, AF-S Nikkor 17-55/2,8, Nikkor 70-200 AFS VR ,Tamron 90 /2,8 ,SB800 , Helios 40-1 85 mm f 1,5 ... Quantuumy..itd.

Domyślnie

Moja tak wygląda.Starałem się oddać rzeczywisty jej kolor.Na oziębienie wpłynęło na pewno pozbycie się w pewnej części koloru żółtego , który przynajmniej mnie , na dzień dzisiejszy doprowadza do pasji.
    D70s to dobra puszka , ale na dzień dzisiejszy to istny antyk , który niestety nie ułatwia pracy.

Domyślnie

Trochę monochromatycznie,brakuje ciepełkaAle modelka urocza,hmm
    "Makro jest jednym z tych gatunków fotografii, który niemal zawsze rzuca na kolana. Fotografującego"(autor:ja)
    D300 i trochę szkieł, ostatnio Sigma 24-35 F2 DG HSM

Domyślnie

Kolorek niesamowity..
    Wygląda jak jakiś transformers...
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Kolorek niesamowity..
    Wygląda jak jakiś transformers...

Uważam podobnie.

D70s to dobra puszka, ale na dzień dzisiejszy to istny antyk , który niestety nie ułatwia pracy.
    Wystarczy kupić sobie WB lens cap i z balansem bieli nie masz już nigdy więcej kłopotu.
    Sam nie wierzyłem, dopóki nie wypróbowałem.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez downunder Zobacz posta
    Wystarczy kupić sobie WB lens cap i z balansem bieli nie masz już nigdy więcej kłopotu.
    Sam nie wierzyłem, dopóki nie wypróbowałem.
    Używam szarej kartki z jakiejś książki Kelbiego.U mnie się sprawdza , a to co widać powyżej to efekt zamierzony .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez leier Zobacz posta
    Używam szarej kartki z jakiejś książki Kelbiego.U mnie się sprawdza , a to co widać powyżej to efekt zamierzony .
    Zdaję sobie sprawę, że efekt był zamierzony.

Wydawało mi się jednak, z tego co pisałaś, że masz dodatkowo problemy z WB.
    Szara kartka to dobra, tradycyjna i oczywiście sprawdzona metoda, ale czasami trochę upierdliwa.
    Sorry za OT.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez downunder Zobacz posta
    Wydawało mi się jednak, z tego co pisałaś, że masz dodatkowo problemy z WB.
    Szara kartka to dobra, tradycyjna i oczywiście sprawdzona metoda, ale czasami trochę upierdliwa.
    Sorry za OT.
    Patrząc na postęp technologiczny w nowszych body od d70s jest na co narzekać .WB to najmniejszy problem .

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów