Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: EF...

Domyślnie EF...

Żeby Dyzka Ef nie był osamotniony dorzucę swego.

Rikardo
    Gość

Domyślnie

przod efki jest ok,ale tyl jakies dziwne kolory na krawedziach widze.
    kadr mi sie podoba !

Domyślnie

To może to będzie bardziej strawne.

Rikardo
    Gość

Domyślnie

JajajAJAJjaja....,ale ja nie powiedzialem,ze jest nie do strawienia.za to 2 jest swietna !

Domyślnie

Rikardo, w sumie się przyjrzałem jedynce i faktycznie wydaje się nieco ciężkie. Takie betonowe.

Rikardo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hlynur Zobacz posta
    Rikardo, w sumie się przyjrzałem jedynce i faktycznie wydaje się nieco ciężkie. Takie betonowe.
    to akurat mi sie podoba,tylko te krawedzie delikatnie psuja mi odbior (ale tylko troche)

Domyślnie

Leszek, dwójka lepszejsza bo na jedynce to jakies krzywizny jak byś Dyźkowego fischaja uzywał a i cos z obróbka nie teges bo tak jak rikardo pisał z tyłu zwąłszca na wylocie dyszi i pionowym stateczniku krawędzie poobwódkowane

ale dwójka miodzio .. choc jak dobrze sie przypatrzeć to widac ze rozmycie wspomagane PSujem

Domyślnie

Jednak postanowiłem monitor wymienić. Ta moja deska nie daje już rady.

Domyślnie

Lechu, Lechu Kadrowo wiadomo - przyczepić się nie można ale ta obróbka tym razem jak dla mnie sztucznie troszkę to wyszło. Szczególnie na 1 te zielone obwódki z tyłu na dopalaczu - lasery jakieś

Domyślnie

a na 2 wygląda jakby to był model
    Fuji S5 PRO || Delta ND200S || D70s || Delta ND70s || F80 || N18-200VR || N28-100 || SB-800 ||

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów