Close

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 53

Wątek: Magda

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

troche nudnawy jestes, wiesz? :P ciagle widze niesamowicie podobne porterty, twarze sie tylko zmieniaja...
    zaszalej troche, zmien perspektywe - modelka to nie jest obraz 2d

a tak ogolnie, bardzo cienie Twoje prace, tylko troche sie czasem przejadaja jednakowoscia

pozdrawiam cieplo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qstra Zobacz posta
    troche nudnawy jestes, wiesz? :P ciagle widze niesamowicie podobne porterty, twarze sie tylko zmieniaja...
    zaszalej troche, zmien perspektywe - modelka to nie jest obraz 2d

a tak ogolnie, bardzo cienie Twoje prace, tylko troche sie czasem przejadaja jednakowoscia

pozdrawiam cieplo
    Masz rację Q. faktycznie ostatnio szczególnie monotonnie focę i jakoś nie potrafię się z tego wyrwać (nie szukaj ironii bo jej nie ma ) ...na moją obronę mogę tylko to powiedzieć, że najczęściej focę "z partyzanta" próbuję "wyrywać" te pojedyńcze godziny z mojej "codzienności" i przeznaczam je na to co kocham najbardziej....niestety nie mam takiej wyobraźni aby sobie zbudować zdjęcie w głowie...mam podejście reporterskie i dopiero podczas sesji inscenizuję poszczególne kadry. Na naprawdę pojechane stylisze najczęściej potrzeba : czasu, środków, często ekipy ... niestety tylko czasami i naprawdę nieczęsto mam takie warunki ... niemniej ponieważ to jest jakaś tam forma samorealizacji - czuję się w tym na tyle dobrze, że cały czas ciągnę to dalej... na szybki rozwój nie mam szans, nie mam też szans nigdy dobić do poziomu fotografów takich jak Ty...to są całkowicie inne drogi, Ty lecisz 4-pasmową autostradą, ja bładzę po ścieżkach w lesie ...od czasu do czasu będę tylko próbował zwrócić na siebie uwage jakąś szczególnie udaną fotą ....no to koniec chwili szczerości...czas do pracy ...również pozdrawiam ciepło...aha i nie bierz sobie zbytnio do serca tych paru krytyk .... po pierwsze to mój gust (a wcale nie jest on wyznacznikiem czegokolwiek) po drugie do Ciebie też inną miarę przykładam niż do innych
    Pozdrówka Jacek ....

Domyślnie

a ja mysle ze oboje prezentujecie maxymalnie profesjonalny poziom, tyle ze w innym typie fotografii. I po co to zmieniac. Nie da sie robic wszystkiego.

Domyślnie

ja na tak!!!
    delikatnosc i pieknie oddane walory modelki;]]]
    podoba sie!

Domyślnie

boję się , że za nudno już będzie...ale co tam jeszcze jedna fota

Pozdrówka Jacek ....

Domyślnie

Nie nudno, nie nudno . Pięknie pokazane piękne oczy (właściwie to jedno oko). Swoją drogą jest tu na forum taki pojedynek "Portret z charakterem " - panowie którzy się tam pojedynkują powinni tutaj zajrzeć i zobaczyć jak wygląda taki portret.
    Przepraszam za odejście od tematu .

Bardzo ładnie oświetlone, co do tego czy się nudzą twoje prace - to myślę, że tu jest tylko kilka osób, które mogą stwierdzić, że twoje zdjęcia im się nudzą ( min.Qstra - ta pani to już totalnie wymiata - więc krytykować to jej święte prawo ), ale takim normalnym forumowiczom to z pewnością nie.
    N D3 S17-35HSM N50 F1,4 N85 F1,4 N80-200 F2,8 SB800+900

Domyślnie

Na glamour to ja się w ogóle nie znam ale dwójeczka i wisienka są świetne. Jak dla mnie bomba
    Dwa nikoniki i troszkę szkła, choć chciałbym więcej.

Domyślnie

piekna magda w piekny sposob pokazana

Domyślnie

kolejna piekna fotka

Domyślnie

śliczne
    opis w fazie przygotowań ...

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów