Close

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 53

Wątek: Magda

Domyślnie

I to jak zachwyca , już zasypiałem - wchodzę w ten wątek popatrzeć jak zwykle na twoje prace na dobranoc - a tu aż mnie rozbudziło - no och i ach zasłużone w pełni . Rewelacja !!! Jak ty z tymi kobietami nawiązujesz taki kontakt, że potrafią się przed twoim obiektywem tak odkryć ?
    N D3 S17-35HSM N50 F1,4 N85 F1,4 N80-200 F2,8 SB800+900

Domyślnie

bardzo apetyczna ta wisienka

Domyślnie

Tak, ja też lubię takie wisienki Ciekawe co mnie by wyszło z tym szkiełkiem.
    pozdrawiam

Domyślnie

dwójka przesadzona, jedynka - brak wyrazu, za ciemno pomalowane oczy, wszystko się topi, zlewa z równie ciemnym tłem do tego boczne światło. Niekorzystne ustawienie obiektywu dla tego kadru. Co do wisienki, to bardzo podobają mi się jej błękitne oczy A tak poważnie to wisienka jest względnie OK. W zasadzie mogłeś tylko ją pokazać.
    Smiena Symbol

sailor
    Gość

Domyślnie

baaardzo fajna wisienka

Domyślnie

Wisienka wymiata
    'Frankly, the whole thing is getting out of hand' said the god...
    |freelancer| |blog|

Domyślnie

to ja też postawię na wisienke
    Pozdrawiam Marcin Bąk
    FUDŻI

Domyślnie

wisienka piekna , dwojka tez.. i doceniam kunszt i talent, te niuanse swiatelka na policzkach , ta geometria calosci ..hmm...ale jak tak patrze to musze tez powiedziec, ze uroda modelki tez "robi" znaczaco takie fotki. I nie wiem czy stawiajac tam kogos innego efekt bylby podobnie piorunujacy.
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Domyślnie

troche nudnawy jestes, wiesz? :P ciagle widze niesamowicie podobne porterty, twarze sie tylko zmieniaja...
    zaszalej troche, zmien perspektywe - modelka to nie jest obraz 2d

a tak ogolnie, bardzo cienie Twoje prace, tylko troche sie czasem przejadaja jednakowoscia

pozdrawiam cieplo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qstra Zobacz posta
    troche nudnawy jestes, wiesz? :P ciagle widze niesamowicie podobne porterty, twarze sie tylko zmieniaja...
    zaszalej troche, zmien perspektywe - modelka to nie jest obraz 2d

a tak ogolnie, bardzo cienie Twoje prace, tylko troche sie czasem przejadaja jednakowoscia

pozdrawiam cieplo
    Masz rację Q. faktycznie ostatnio szczególnie monotonnie focę i jakoś nie potrafię się z tego wyrwać (nie szukaj ironii bo jej nie ma ) ...na moją obronę mogę tylko to powiedzieć, że najczęściej focę "z partyzanta" próbuję "wyrywać" te pojedyńcze godziny z mojej "codzienności" i przeznaczam je na to co kocham najbardziej....niestety nie mam takiej wyobraźni aby sobie zbudować zdjęcie w głowie...mam podejście reporterskie i dopiero podczas sesji inscenizuję poszczególne kadry. Na naprawdę pojechane stylisze najczęściej potrzeba : czasu, środków, często ekipy ... niestety tylko czasami i naprawdę nieczęsto mam takie warunki ... niemniej ponieważ to jest jakaś tam forma samorealizacji - czuję się w tym na tyle dobrze, że cały czas ciągnę to dalej... na szybki rozwój nie mam szans, nie mam też szans nigdy dobić do poziomu fotografów takich jak Ty...to są całkowicie inne drogi, Ty lecisz 4-pasmową autostradą, ja bładzę po ścieżkach w lesie ...od czasu do czasu będę tylko próbował zwrócić na siebie uwage jakąś szczególnie udaną fotą ....no to koniec chwili szczerości...czas do pracy ...również pozdrawiam ciepło...aha i nie bierz sobie zbytnio do serca tych paru krytyk .... po pierwsze to mój gust (a wcale nie jest on wyznacznikiem czegokolwiek) po drugie do Ciebie też inną miarę przykładam niż do innych
    Pozdrówka Jacek ....

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów