Mniej, ale ciągle.A idźże chłopie odważniej: po co Ci resztka tego patyka w lewym górnym rogu? Skadruj to odważnie, a nie po kawalątku... Troszkę wyprostowane, troszkę skadrowane, troszkę obrobione... Skadruj ostro, wywal co nie potrzebne, daj te kolorki jakby zachód był poważny, a nie jakieś wyprane - odważnie. Co Ty jesteś, chłop czy baba? Najwyżej Cię ktoś zgani, że przesadzasz - no i co?
Zaraz mnie seksiści napadną, żem burak, bo takie buracko seksistowskie dowcipy opowiadam...
OK, miałem wziąć na wstrzymanie, ale pokażę, żeby nie opowiadać długo i mało produktywnie. JA to tak widzę, sorry, obwódki się porobiły od tego, że ja miałem już podostrzony materiał, a po prostowaniu, to już kompletne obwodziska zostały. Nie chce mi się walczyć z tymi obwódkami, bo chcę pokazać tylko kadr. KOnieczne oglądanie na czarnym forum, bo na białym nic nie widać.
W sprawie prostowania zobacz jak się układają skrajne słupki pionowe. Ściany się nie chylą.
JAk Ci nei pasuje, to szybko powiedz, to wywalę obrazek, a jak się nie da to trza będzie poprosić moda.
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami