Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Życie, ach życie...

Starsza Pani w trakcie krótkiej opowieści o swym trudnym życiu...
    ... i człowiek o gołębim sercu

Domyślnie

pierwsze podoba mi się zdecydowanie bardziej.
    don't need friends

Domyślnie

Ten obiektyw (foto nr1) jest naprawde swietny, wiedzialem to juz dawno, ale na dzien dzisiejszy, nie na moja kieszen...

Domyślnie

witold, jeśli masz na myśli zdjęcie starszej pani, to tu jest inne szkło.

Domyślnie

Nr 1 jest popełnione poczciwym 18-35/3.5-4.5. Potrafi ładnie rysować.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez snake Zobacz posta
    Nr 1 jest popełnione poczciwym 18-35/3.5-4.5. Potrafi ładnie rysować.
    Fakt, tragiczna pomylka...dzieki za sprostowanie..pozdrawiam

Domyślnie

Pierwszy kadr bardzo mi się podoba, ale mogłeś się pokusić o znaaaaaacznie ciekawsze BW.
    Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski

Domyślnie

Tylko powiedz, jak. Symulowałem kanałami bodajże FP4+ w NC4 (28,41,31) i trochę przyciemniłem na środkowych tonach. Tyle potrafię . Nieraz jeszcze dodam delikatnego ziarna w Gimpie i to wszystko. Zresztą dążę do tego, żeby BW robić jednak negatywem, kolor zaś cyfrą. To tak docelowo, bo nie lubię gmerać w plikach. Im większa ingerencja, tym mniej zdjęcia zostaje. Mnie to nie bawi. Pozdrawiam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez snake Zobacz posta
    Tylko powiedz, jak. Symulowałem kanałami bodajże FP4+ w NC4 (28,41,31) i trochę przyciemniłem na środkowych tonach. Tyle potrafię . Nieraz jeszcze dodam delikatnego ziarna w Gimpie i to wszystko. Zresztą dążę do tego, żeby BW robić jednak negatywem, kolor zaś cyfrą. To tak docelowo, bo nie lubię gmerać w plikach. Im większa ingerencja, tym mniej zdjęcia zostaje. Mnie to nie bawi. Pozdrawiam.
    I tak trzymac, nie sluchac innych jesli sie wie, co chce sie uzyskac, a B&W zawsze mozna delikatnie podciagnac
    na kanalach w PS...(ale niekoniecznie)

Domyślnie

Myśle, że zdjęcie stałoby się ciekawsze gdyby potraktować je lokalnie, anie globalnie - tu przyciemnic, tam rozjaśnić. Tak by zrobiło się mniej płasko.
    Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski

Uprawnienia umieszczania postów