Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Poranna kawa

Domyślnie Poranna kawa

Może odrobina kofeiny...

Domyślnie

światełko miałes piekne, tylko temat jakos nie do końca, nie wiem sam.
    Drugie zdjęcie, ziarna kawy, kubek i... maszyna do szycia
    Kadry za to bardzo mi pasują.

Domyślnie

Dzięki, Ruppel. Ostatnio zainteresowałem się tematem kawowym, a że zbieram różne starocia, chcę je wykorzystać. Akurat mój stary (ale jary Singer nieraz robi za podręczny stolik, co w połączeniu z ćmielowską filiżanką sprzed ok. 45 lat ale kawą już współczesną , daje niezły klimat (imho). Pozdrawiam.

Domyślnie

Pierwsze jest OK, dobre światło, kadr przyjemny. Drugie dla mnie trochę mdłe... nie to światło co na 1 i konwersja mnie nie leży.

Rozmowny Awatar cialat
    Miasto
    Reńska Wieś/Kędzierzyn-Koźle

Domyślnie

jedynka eXXXtra co do dwójki to zgodzę się z poprzednikami

pozdrawiam

inela
    Gość

Domyślnie

też pierwsze zdjęcie przypadło mi bardziej do gustu. Świetne światło i pomysł! Gratuluję! Ostatnio fotografowałem nowoczesne ekspresy, krupsy itp., ale też z ziarnami kawy w roli głównej. Tyle, że to do magazynu dla kawoszy, bo tam im o reklamę wbudowanego młynka chodziło. Jak zamieszczą, to podam linka do oceny. Czekam na więcej Twoich kawowych fot!

Domyślnie

Jedynka świetna. Światło, kadr i GO

Domyślnie

Właśnie dumam nad tematami kawowymi, muszę zrobić 10 zdjęć w A3 wg własnego pomysłu. To wyżej to nieśmiałe, pierwsze próby. Chcę wykorzystać zarówno stary blat przedwojennego stołu, być może starego Singera oraz stół bezcieniowy do jaśniejszych założeń (zrobiony ze starego łóżka polowego, na którym spałem mając kilka lat, czyli jakieś 35-38 lat temu . Dziękuję i pozdrawiam.

Domyślnie

Jedyneczka bomba! Bardzo mi się podoba.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Uprawnienia umieszczania postów