Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    bombel
    Gość

Domyślnie

Jeśli to by było tak zrobione na stałe, to by była lekka porażka. Myślę, że to można oczywiście gdzieś odhaczyć i nie będzie się stale tak robić. Zawsze pozostaje stary trick z naciśnięciem guzika Cancel z wciśniętym Alt - ale gdyby to było na stałe, to przyznaję, robi się upierdliwe.

Cytat Zamieszczone przez bombel Zobacz posta
    Jeśli to by było tak zrobione na stałe, to by była lekka porażka. Myślę, że to można oczywiście gdzieś odhaczyć i nie będzie się stale tak robić. Zawsze pozostaje stary trick z naciśnięciem guzika Cancel z wciśniętym Alt - ale gdyby to było na stałe, to przyznaję, robi się upierdliwe.
    Nie, nie jest tak na stałe (i całe szczęście), podejrzewam raczej że coś jest nie tak z moja kopią. Chciałem się tylko dowiedzieć czy właśnie jest gdzieś jakiś haczyk, który można odhaczyć a którego dotąd nie znalazłem. Jak już wspomniałem u kolegi wszytko jest jak być powinno

Cytat Zamieszczone przez bombel Zobacz posta
    Nie, nie jest tak na stałe (i całe szczęście), podejrzewam raczej że coś jest nie tak z moja kopią. Chciałem się tylko dowiedzieć czy właśnie jest gdzieś jakiś haczyk, który można odhaczyć a którego dotąd nie znalazłem. Jak już wspomniałem u kolegi wszytko jest jak być powinno
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 26-11-2008 o 02:14 Powód: proszę używać multicytatów

Domyślnie

Zaraz po kliknięciu na ikonkę PS nacisnąć Ctrl+Alt+Shift
    To powinno zresetować wszystkie ustawienia. Może pomoże.
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Uprawnienia umieszczania postów