Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: b&w

Domyślnie

Mówiąc szczerze, nie wyobrażam sobie rozjaśniania oczu przy tej konwencji i świetle, poza tym nie lubię przesadnej ingerencji. Co do ręki, przy tej perspektywie i GO nie sądze, żeby była aż tak stresogenna. Pozdrawiam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez snake Zobacz posta
    Mówiąc szczerze, nie wyobrażam sobie rozjaśniania oczu przy tej konwencji i świetle, poza tym nie lubię przesadnej ingerencji. Co do ręki, przy tej perspektywie i GO nie sądze, żeby była aż tak stresogenna. Pozdrawiam.
    napisałem o swojej subiektywnej ocenie. ty możesz mieć, jako autor, inne zdanie.
    D700, N35/1.8, N50/1.8, S24-70/2.8, N85/1.8, T70-200/2.8, SB900

Domyślnie

Szanuję Twoje zdanie, szelass, jak swoje własne . Mówiąc szczerze, w takich sytuacjach nieoczywistych sam mam niejednokrotnie wątpliwości ale bez wątpliwości nie byłoby pewności . Pozdrawiam.

Domyślnie

Bardzo mi się podoba. Ładna modelka.

Pozdrawiam
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

2jka bardzo mi się podoba - klimat
    D700; N50; N17-55

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez snake Zobacz posta
    Mówiąc szczerze, nie wyobrażam sobie rozjaśniania oczu przy tej konwencji i świetle, poza tym nie lubię przesadnej ingerencji
    Przecież nigdzie nie pisałem, że moim zdaniem błędem jest nie rozjaśnienie tego w PSie(podobnym). Moim zdaniem oczy powinny być lepiej doświetlone W TRAKCIE robienia zdjęcia
    pozdrawiam

Domyślnie

Na etapie zdjęcia jak najbardziej, cała frajda to świadomy kadr. Pozdrawiam.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów